Ege Postası
Geri

Engin, İl Genel'de CHP'lileri uyaracak!

İzmir İl Genel Meclisi CHP Grubu’nda son günlerde Grup Başkanvekili Doğan Albayrak’a karşı muhalif sesler yükselmeye başladı. Meclis Başkanı Serdar Değirmenci’nin ‘ben bu adamla çalışmam’ çıkışı yaptığı öğrenilirken, Değirmenci’ye yakın meclis üyelerinin ‘imza hareketi’ başlatma konusunda nabız yokladığı öğrenildi. İl Genel CHP Grubu'nda yükselen sesler sonrası İl Başkanı Ali Engin harekete geçti. Albayrak ve grup yönetimini makamında ağırlayıp sıkıntıları dinleyen Engin, pazartesi günü İl Genel Meclisi CHP Grup Toplantısı’na katılarak, “Enerjimizi içeride tüketmememiz lazım. İl Genel’de şu sıralar kentle ilgili önemli konular var. CHP’li meclis üyeleri bu konulara odaklanmaları lazım. İl Genel Meclisi’nde imza toplanarak bir şey yapılması mümkün değil” diyecek.
Engin, İl Genel'de CHP'lileri  uyaracak!
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 20:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- Geçtiğimiz mart ayında İl Genel Meclis Başkanı Serdar Değirmenci’nin desteklediği Hüseyin Mumcuoğlu’ndan görevi seçimle devralan İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Albayrak’a karşı muhalif sesler yükselmeye başladı. Meclis Başkanı Değirmenci’nin ‘ben bu adamla çalışmam’ dediği öğrenilirken, Değirmenci’ye yakın meclis üyelerinin ‘imza hareketi’ başlatma konusunda nabız yokladığı öğrenildi.

SEÇİM ARİFESİNDE DOĞRU DEĞİL
Grup içinde yaşananlardan rahatsız olan CHP İl Başkanı Ali Engin harekete geçti. Albayrak ve grup yönetimini makamında ağırlayan Engin, sıkıntıları dinledi. Engin, pazartesi günü Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel’le birlikte İl Genel Meclisi CHP Grup Toplantısı'na katılma kararı aldı. Engin’in il başkan yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yaptığı ve  “ Seçim arifesinde bu tür işlerin olması doğru değil. İl Genel Meclisi zaten kapanacak. Enerjimizi içerde tüketmememiz lazım. İl Genel’de şu sıralar kentle ilgili önemli konular var. CHP’li meclis üyeleri bu konulara odaklanmaları lazım. İl Genel Meclisi’nde imza toplanarak bir şey yapılması mümkün değil.Tüzüğü ve yönetmeliği inceledim” dediği öğrenildi. Engin’in aynı sözleri pazartesi günü İl Genel Meclisi CHP Grup Toplantısı’nda da kullanarak Albayrak'a karşı bayrak açan meclis üyelerini uyaracağı öğrenildi.

Geçtiğimiz Mart ayı yapılan seçimlerde Doğan Albayrak 48, Meclis Başkanı Serdar Değirmenci’nin desteklediği Hüseyin Mumcuoğlu ise 42 oy alırken, Albayrak son dönem CHP grup başkan vekili seçilmişti.




YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası