Ege Postası
Geri

Yelekli, “Engelsiz bir dünya için savaşa hayır”

Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, CHP Konak İlçe Örgütü’nün düzenlediği, “Savaşlar Engelli Yaratır, Savaşa Hayır” eylemine katıldı. Siyasi yaşamı boyunca engellilere yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Yelekli, “Savaş insanlığın sorunları için başvurmak zorunda kaldığı bir çare olmamalı. Çünkü savaş geride ancak yıkım ve enkaz bırakır. Savaşlar, ölümü getirdiği insanların bedensel bütünlüğünü sona erdirip engelli bırakır” dedi.
Yelekli, “Engelsiz bir dünya için savaşa hayır”
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2013 Perşembe 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Konak İlçe Örgütü, İzmir Enternasyonal Fuarı Lozan Kapısı önünde AKP hükümetinin 4 Ekim’de TBMM’ye getireceği Suriye’ye asker gönderme teskeresi ile ilgili ““Savaşlar Engelli Yaratır, Savaşa Hayır” adıyla bir eylem ve basın açıklaması düzenledi. Kalabalık bir engelli topluluğunun da katıldığı eylemde, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “Bizler ülkemiz dahil, dünyanın her tarafında insan hakları, barış, demokrasi kandırmacasıyla bize sunulan savaşlara karşıyız” ifadesini kullandı.
Eyleme katılan Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli de, etkinliğe katılan engellilerle sohbet etti. Yelekli, “Ülkemizin yarınlarında bize zarar verecek bu savaşa hepimiz karşı durmalıyız. Bugün bu eylemde de engellilerin en ön safta olması çok anlamlı. Onlar engel tanımadan savaşa karşı sesini yükseltiyor” açıklamasını yaptı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası