Ege Postası
Geri

Ali Talak: İZBAN'ın böldüğü Çiğli'yi...

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli’de eski adıyla istasyonaltı olan ismi Ataşehir olarak değiştirilen Ataşehir mahallesi esnafını ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.
Ali Talak:  İZBAN'ın böldüğü Çiğli'yi...
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2013 Perşembe 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ali Talak, ‘’Çiğli’nin merkezi üçe bölünmüş durumda. İZBAN hattı, İstasyonaltı ve Anadolu Caddesi’ni ikiye bölüyor. Bir de Anadolu Caddesi’nin üst kısmı var. Bu durum esnafı olumsuz etkiliyor’’ dedi. Çiğli’nin bölünmüş olması Çiğli’yi hem ticari hem de sosyal anlamda birbirinden kopardığını dikkat çeken Ali Talak, ‘’Çiğli’nin ciddi anlamda trafik sorunu var. Anadolu Caddesi üzerinde yer alan Dal-Çıkları en az birkaç km geriye almamız gerekiyor. Bizim hedefimiz İZBAN’ın böldüğü Çiğli’yi bütünleştirmek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle ortak çalışmalar yaparak birlikte hareket edeceğiz’’ şeklinde konuştu.
Metro güzergahının en az 2 km yerin altına alınmasını gerektiğini belirten CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Ali Talak ‘’Bu bölünmüşlüğü ortadan kaldırınca tek bir Çiğli olacak ulaşım da kolaylaşacak. Hem vatandaş hem de esnaf rahat edecek. Bende Çiğli’yi iyi bilen bir haritacı olarak bu bölünmüşlüğü ortadan kaldıracağım. Yolların birbirine bağlandığı bir Çiğli oluşturacağız. Trafik sıkışıklığını azaltacak çalışmalar yapacağız. Böylece esnaf ve vatandaş bu sıkışıklıktan kurtulacak. Halk alışverişini rahat yapacak, esnaf rahat edecek” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası