Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'ndan partili gençlere tavsiye var!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, makamında CHP İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ve beraberindeki il yöneticilerini ağırladı. Kocaoğlu partili gençlere tavsiyelerde bulundu.
Kocaoğlu'ndan partili gençlere tavsiye var!
Haberler / Yerel Politika
2 Ekim 2013 Çarşamba 20:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan ve beraberindeki il yöneticilerini ağırladı. Kocaoğlu 1,5 saat süren ve basına kapalı gerçekleşen görüşmede partili gençlere tavsiyelerde bulundu.

SİYASET İŞ DEĞİL GÖREV
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun partili gençlere en önemli öğüdü “siyaseti iş olarak” görmeyin oldu. İleriki yıllarda gençlerin çeşitli makamlara geleceğini söyleyen Kocaoğlu’nun, “ belediye başkanı veya milletvekili olabilirsiniz. Ancak bu makamları iş olarak görmeyin. Siyaset bir görevdir. Dürüstçe, şerefinizle tüm enerjinizi vererek bu alamda görevinizi yapın. Bu makamların geçici olduğunu da unutmayın” dediği belirtildi.

BELEDİYELERİN ÇALIŞMALARINI ANLATIN
İlçe ilçe Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaoğlu, “ İzmir’de önemli işler yaptık. Önümüzde yerel seçimler var. Belediyelerimiz başarılı çalışmalara imza attı. Örgüte düşen en önemli görev bu çalışmaların vatandaşa anlatılması.Sizlere de bu doğrultuda önemli görevler düşüyor. Sahada dinamizminizi kullanarak her yerde çalışmalarımızı anlatın” dediği ifade edildi.

 " 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası