Ege Postası
Geri

Mehmet Süne Buca’yı Karış Karış Dolaşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, yerel seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.
Mehmet Süne Buca’yı Karış Karış Dolaşıyor
Haberler / Yerel Politika
3 Ekim 2013 Perşembe 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, Buca ilçesini karış karış dolaşarak ilçede faaliyet gösteren esnaflara, hemşeri derneklerine, sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinlemeye, seçim çalışmaları ile hazırladığı projeler hakkında bilgiler vermeye devam ediyor.

Hizmette Hiçbir Ayrım Yapmayacağız

İnönü, Çamlıpınar, Gediz ve Çamlıkule mahallelerine çalışma arkadaşları ile partililerle ziyaret gerçekleştiren Süne, mahallelerde vatandaşlardan ve esnaftan büyük ilgi gördü. İlk ziyaretini İnönü mahallesine gerçekleştiren Süne, vatandaşlara ve esnafa hitaben yaptığı konuşmasında ‘Bucamızın aydınlık geleceğini sizlerle birlikte el ele omuz omuza kurmak istiyoruz. Bu yolda sizlerinde görüşlerini dinlemeye geldik. Bize her türlü sıkıntınızı çekinmeden anlatabilirsiniz. Çünkü bizler sizler için varız. Kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir ayrım yapmaksızın hizmet etmek için varız’ diyen Süne, vatandaşlarla ve esnafla tek tek görüşüp gelen talep ve sıkıntıları dinleyerek, mahalle sakinlerinin belediye hizmetlerine dair beklentilerini not aldı.

Tüm Mahallelere Eşit ve Kaliteli Hizmet Götürerek


Buca’nın tüm mahallelerine eşit ve kaliteli hizmet götürerek, prestij projelerini hayata geçirerek ilçeyi İzmir’in 1 numarası yapmayı hedeflediklerini ifade eden Mehmet Süne, ‘Siyasi hayatında üç dönem ilçe başkanlığı, bir dönem il yönetim kurulu üyeliği ve son olarak da Parti Meclis Üyesi olarak görev yapmış bir arkadaşınız olarak edindiğim tecrübelerimle çocuklarımın dünyaya merhaba dediği, yaşadığım güzel ilçem Buca’ya ve Buca’nın yiğit insanlarına, hemşerilerime hizmet etmek istiyorum. İlçemizin eksikliklerini de, sorunları da, çözümlerini de çok iyi bilmekteyiz. Tecrübe, bilgi ve birikimimizle sıkıntıların ve sorunların giderilmesi için yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Buca’nın artık kaybedeceği 1 gününün bile olmadığı gerçeğini gözeterek projelerimizi hazırladık. Şimdi artık tek hedefimiz tüm sınırları içerisinde yaşayan herkesin sorunun çözüldüğü ve eşit olarak temsil edildiği Buca yaratmaktır. Esnafımız, öğrencimiz, çiftçimiz, emeklimiz, işçimiz, kadınımız, yaşlımız, gencimiz, engelli kardeşlerimiz için kısaca Buca ilçesinde yaşayan herkesin mutluluğu, huzuru ve rahatı için projelerimiz var. Bu projelerimizi göreve gelmemizle birlikte bir bir hayata geçireceğiz. Artık değişim zamanı, artık birlikte yönetip, sorunları birlikte çözme zamanı. Birlik ve beraberlik içerisinde, geniş katılımlı, çoğulcu, ben değil biz diyerek Buca’ya hizmet etme arzusundayız. Siz Bucalı hemşerilerimizin de destek ve dayanışması sonucunda ortaya çıkacak uyumun Bucamıza çok şey kazandıracağına yürekten inandığım için sizlerden destek istiyorum’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası