Ege Postası
Geri

Cidde Konsolosluğu, Suudi medyasını ağırladı

Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Suudi Arabistan basınıyla bir araya geldi. Cidde Basın Ataşeliği tarafından organize edilen yemekli toplantıda basın alanında yapılacak karşılıklı yardımlaşmaya dikkat çekildi....
Cidde Konsolosluğu, Suudi medyasını ağırladı
Haberler / Dünya
27 Mayıs 2013 Pazartesi 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Cumhuriyeti Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği, Suudi Arabistan basınıyla bir araya geldi.

Cidde Basın Ataşeliği tarafından organize edilen yemekli toplantıda basın alanında yapılacak karşılıklı yardımlaşmaya dikkat çekildi. Feyruz Türk Lokantası'nda gerçekleşen buluşmaya Suudi basın mensupları katıldı. Türk bayrağının yanında Suudi Arabistan bayrağının da yer aldığı yemekli toplantıda Suudi Arabistan ile Türkiye arasında gelişen ve ilerleyen ilişkilerin memnuniyet verici olduğu açıklandı.

Medya alanında her zaman ilişkiye açık olduklarını ifade eden Basın Ataşesi Bahattin Akyön, “Ülkemizle Suudi Arabistan arasında tarihi bir dostluk ve kardeşliğe dayanan bir diyalog vardır. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Krallığı Veliaht Prens Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Altes Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud’un 21-22 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti’ne düzenlemiş oldukları ziyaret Suud medyasında da önemli yer bulmuştur. Aynı zamanda Türkiye medyasında da geniş yer almıştır. Her iki ülke medyasının ziyarete göstermiş olduğu teveccüh ve vermiş oldukları destek son derece önemlidir. Tüm medya kuruluşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Suudi Arabistanlı gazeteciler, bu güzel etkinlikten dolayı Mehmet Çelik ve Basın Ataşeliğine teşekkür etti. Toplantıya Saturk Platformu'ndan işadamları ve yöneticiler Salih Yıldırım, Hüsamettin Çolak, Mehmet Çelik de katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası