Ege Postası
Geri

Çiğli'de Akkiraz rüzgarı esti

CHP İstanbul Milletvekili ve Anadolu türkülerinin sevilen sanatçısı Sabahat Akkiraz, Türk halk müziği konseriyle Çiğlililere müzik dolu bir gece yaşattı. İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, CHP İl yöneticileri, meclis üyeleri ve muhtarların da ilgi gösterdiği gece boyunca 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu da yaşandı. Alanı dolduran on binler 10. Yıl marşını hep birlikte söylediler.
Çiğli'de Akkiraz rüzgarı esti
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ağustos 2013 Cumartesi 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gecede ilk olarak bağlamanın usta isimlerinden Murat Yıldız ,Baran Tuncel, ve Fevzi Kurtuluş sahne alarak seslendirdikleri ezgilerle geceye anlam kattılar. Ardından sahne alan Öznur Sulari ve Seyfi Doğanay da müthiş enerjileri ve sahne performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış topladılar. 
Gecenin final sanatçısı Sabahat Akkiraz ise seslendirdiği türkülerle festival alanında müzik ziyafeti verdi. Başta Milletvekili Aksünger ve Başkan Solak olmak üzere çok sayıda vatandaş türkülere ve halaylara eşlik ettiler. Konser bitiminde çiçeğini Başkan Solak’tan alan Akkiraz, gördüğü coşku karşısında “Belediye başkanınıza sahip çıkın. Yaptığı hizmetlerle önemli işler başardı. Beni de siz değerli Çiğli halkıyla buluşturdu” dedi.



Sahnede yaptığı konuşmasında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Metin Solak da “Ülkemizin bütünlüğü önemli. Savaşa karşıyız. Ülkemizde tek şehit istemiyoruz. Demokrasi bizim için olmazsa olmazımız. Çiğli halkı da tek yumruk olan, görev ve sorumluluklarını bilen bir halktır” dedi ve izleyenlerden uzun süre alkış aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası