Ege Postası
Geri

Çiğli öğrencileri sömestır tatilinde unutmadı

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen yarıyıl tatili sinema şenliği bu yıl da birbirinden eğlenceli filmlerle başladı.
Çiğli öğrencileri sömestır tatilinde unutmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Şubat 2013 Cumartesi 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- Gösterim öncesi öğrencilerle biraya gelen Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, “Eğitim hizmetleri geciktirmeye gelmez” diyerek yarıyıl tatilinde öğrencilerin yanında olmak istediklerini söyledi.

Çiğli Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yarıyıl film şöleni, okulların yarıyıl tatiline girdiği hafta başından itibaren başladı. Belediye konferans salonunda gösterilen Çanakkale 1915, Paris’te Çılgın Macera ve Buz Devri 4 filmleri, öğrenciler tarafından haftanın her günü saat 11.00 ile 20.00 arasında saat büyük zevk ve ilgiyle izleniyor.

“Çocuklarımızın istekleri önemli”

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, sinemaya gidemeyen öğrencilere karne hediyesi olarak sinema şenliği düzenlediklerini söyledi.  “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza yapılacak her yatırım çok önemli” diyen Başkan Solak, her yıl düzenlenen sinema şöleninin çok büyük ilgiyle takip edildiğini ifade etti. Gösterim öncesi çocuklarla buluşan Başkan Solak; öğrencilerin yarıyıl tatilinde zamanlarını iyi değerlendirmelerini istediklerini belirterek, “Düzenli olarak yarıyıl tatillinde sinema şenliği düzenliyoruz ve filmler büyük ilgi görüyor. Her yıl yaptığımız sinema günlerinde çocuklarımız zamanlarını iyi değerlendiriyor. Gençlerimizi eğlendirmek istiyoruz. Çocuklarımızın istekleri bizim için önemli. Eğitime yapılacak hizmetler asla beklemez. Biz tüm okullarımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Eğitim adına ne yapabiliyorsak bizim için önemli” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası