Ege Postası
Geri

Çiğlili bayanlar platesle forma giriyor

Her yaştan insana spor yaptırmaya kararlı olan Çiğli Belediyesi, bu kez Çiğlili ev kadınlarına plates kursu açtı.
Çiğlili bayanlar platesle forma giriyor
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Kasım 2012 Cuma 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Haftanın üç günü belediye binasında bulunan spor salonunda bir saat plates yapan kadınlar da hallerinden oldukça memnun. Önce aerobikle ısınma hareketleri yapan kadınlar ardından lastik ve toplarla plates yapıyor. Antrenörü Sabah Vural tarafından verilen plates dersleri için kadınlar ücret ödemiyor.

Başkan Solak, “Tüm kadınları bekliyoruz”

Spor yapmak isteyen tüm ev kadınlarını plates yapmaya beklediklerini belirten Başkan Solak, platesin yeni bir spor olmasına karşın sevilen branşlardan biri olduğunu söyledi. kadınların yoğun talebi üzerine kurs açtıklarını kaydeden Başkan Solak şöyle konuştu: “Biz yıllardır spora önem veriyoruz. Sportif faaliyetlere destek oluyoruz. Daha fazla sayıda vatandaşımızın spor yapması için çeşitli branşlara yönelik kurslar açıyoruz. Spora ev hanımlarını da çekelim dedik ve onların severek kolaylıkla yapabileceği, hatta evlerinde de sürdürebilecekleri plates kursunu açtık” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası