Ege Postası
Geri

Çocuklar belediyenin programında doyasıya eğlendi

Okullar Hayat Olsun Projesi ve Ramazan etkinlikleri kapsamında Bolu Gerede Belediyesi çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.Yenimahalle İlkokulu'nun bahçesinde açık alanda düzenlenen 500 kişilik iftar programına Gerede Belediye Başkanı...
Çocuklar belediyenin programında doyasıya eğlendi
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okullar Hayat Olsun Projesi ve Ramazan etkinlikleri kapsamında Bolu Gerede Belediyesi çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

Yenimahalle İlkokulu'nun bahçesinde açık alanda düzenlenen 500 kişilik iftar programına Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, okul müdürleri ve iftar programının sponsoru hayırsever işadamı ve misafirler katıldı. Program Bilgievi korosunun seslendirdiği ilahilerle başladı. İbiş ile Memiş'in sahne alması ile çocuklara yönelik eğlenceli yarışmalar yapıldı, geleneksel orta oyunu sahnelendi. Hacivat-Karagöz gölge oyunu çocuklardan tam not aldı.

Belediye Başkanı Ömer Baygın, bu kurulan sofraların birçok sofradan çok daha güzel olduğunu belirterek, "Bir sürü iftara katılıyoruz ama en anlamlısı bu iftar. Organizasyona katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, İlçe Müftülüğümüze, sponsorumuza, hocalarımıza, öğrencilerimize, personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası