Ege Postası
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İzmir Büyükşehir adayını açıklayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayının yarın gerçekleşecek AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı RecepTayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın İzmir Büyükşehir adayını açıklayacak!
Haberler / Yerel Politika
17 Ocak 2024 Çarşamba 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partilerde aday belirleme çalışmaları sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak'ta Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adayını açıklamıştı.

İstanbul'dan sonra gözler AK Parti'nin Ankara ve İzmir adaylarına çevrilmişti.

ŞEHİT HABERLERİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ!

14 Ocak'ta yapılması planlanan ve şehit haberleri nedeniyle ertelenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yarın saat 14'te Ankara ATO Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı öncesinde 'İzmir için AK Belediyecilik yükleniyor' notuyla bir video paylaştı. 

AK PARTİLİ BURSALI: HAZIRIZ!

AK Partili Bursalı, "İzmirimizi Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı yapmak için hazırız. İzmirimizi AK Belediyecilik ile tanıştırmaya kararlıyız. Değişimin, kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir’den başlayacağına inanıyoruz. İzmir için İzmirli içi yerel yönetimde de durmadan yorulmadan çalışmaya başlıyoruz..." dedi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YARIN İZMİR ADAYINI AÇIKLAYACAK"

Öte yandan Bursalı, merakla beklenen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurarak, "İzmirimizi ve hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetle buluşturacak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın @RTErdogan arafından açıklanacak" dedi.

İşte o paylaşım:

 

AK Parti adaylarını açıkladı: İstanbul Adayı Murat Kurum oldu!
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası