Ege Postası
Geri

Cumhuriyet Coşkusu hep birlikte yaşandı

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 90. yılı kutlamaları büyük coşku yaşattı
Cumhuriyet Coşkusu hep birlikte yaşandı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ekim 2013 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki otoban viyadükleri altında toplanan binlerce Bornovalı fener alayıyla geldikleri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen Duman konseriyle coştu. Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce vatandaşa Cumhuriyet’e sahip çıkma çağrısında bulundu

Bornova Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 90. yılının kutlandığı bayramda, Mustafa Kemal caddesi üzerinde toplanan binlerce vatandaş ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Bornova Cumhuriyet Meydanı'na yürüdüler. Korteje Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile belediye meclis üyeleri ve bürokratları eşlik etti. Fener alayıyla birlikte Bornova Cumhuriyet Meydanı'na varan topluluğa meydanla bekleyen on binlerce Bornovalı eklendi. Sahneye çıkan Başkan Sındır'a eşlik eden kalabalık coşkulu bir şekilde onuncu yıl marşını söylediler. Cumhuriyet sayesinde özgür olduğumuzu, bir arada olduğumuzu ifade eden Başkan Sındır'ın ardından sahneye özellikle gençlerin çok sevdiği müzik grubu "Duman" çıktı. Meydandan taşan kalabalık Duman grubunun en çok sevilen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Havai fişek gösterisi yapıldı.

Grup adına konuşan solist Kaan Tangöze, "Böyle özel günde bizi davet eden,sizlerle buluşturan başkanımıza ve belediyeye çok teşekkür ederiz. Umarız böylesi günlerde daha pek çok sefer sizlerle buluşma fırsatı buluruz" dedi.

Cumhuriyet'in böylesi değerli sanatçılar yetiştirdiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Cumhuriyet özgürlüklere imkan tanır hayatımızı zenginleştirir, Ulu Önder Atatürk'ün ve tüm şehitlerin bize sunduğu bu değer çok kıymetli. Cumhuriyete yaşatacak siz değerli gençler olacaksınız, bugün bu kalabalığı görünce gururlanıyorum" diye konuştu.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası