Ege Postası
Geri

Cumhuriyet Meydanı’nda AK Parti kutlaması

AK Parti'nin ülke genelinde seçim başarısı, milletvekili sayısını artıramadığı İzmir'de de coşkuyla kutlandı. İzmir Cumhuriyet Meydanı’nda
Cumhuriyet Meydanı’nda AK Parti kutlaması
Haberler / İzmir
2 Kasım 2015 Pazartesi 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti ve ay-yıldızlı bayraklarla arabalarla zafer turu atan partililer Alsancak semtindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Meydana koşan 500'e yakın partili meşaleler yakarak, 'Tayyip burada, Feto nerede', 'Recep Tayyip Erdoğan', 'Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye sloganlar attı.

Meydana gelen partinin seçim minibüsünün hoparlöründen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki seçmenlere yönelik yaptığı konuşmayı tezahürat ve tekbir sesleri eşliğinde canlı olarak dinleyen partililerde coşku doruğa çıktı. Bazı partililer, meydandaki Atatürk Heykeli'nin kaidesine tırmanarak bayraklar ile Davutoğlu'nun posterini açtı.


Davutoğlu'nun konuşmasının ardından minibüs hoparlöründen AK Parti şarkıları çalındı. Bir partili, meydandaki kalabalığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1999'da 4 aylığına hapse girip o dönem siyasi yasaklı olmasına neden olan şiiri okuttu. (DHA)

 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası