Ege Postası
Geri

DEVA'dan CHP'ye 'geçiş garantisi': Konak adayına Konak belediye başkanı rozet taktı

DEVA Partisi Konak ilçe teşkilatından CHP'ye geçiş yapan 83 üyeye rozetleri CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi taktı. Törende 31 Mart yerel seçimlerinde DEVA Partisi'nden Konak Belediye Başkan Adayı olan Ali Rıza Uygur'a rozeti Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu taktı. Rozet töreninde 'baba ocağı' vurgusu yapıldı. Öte yandan Ali Rıza Uygun, 150 kişinin daha geleceğini belirterek garanti verdi.
DEVA'dan CHP'ye 'geçiş garantisi': Konak adayına Konak belediye başkanı rozet taktı
Haberler / Yerel Politika
17 Mayıs 2024 Cuma 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinden büyük bir başarı elde eden CHP saflarına yeni üyeler katmaya devam ediyor. CHP Lideri Özgür Özel'in, 'Türkiye İttifakı ve baba ocağı' söylemleri halkta karşılık buldu. 

150 ÜYE GARANTİSİ 

DEVA Partisi Konak ilçe teşkilatından CHP'ye geçiş yapan 83 üyeye rozetleri CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi taktı. 
Törende 31 Mart yerel seçimlerinde DEVA Partisi'nden Konak Belediye Başkan Adayı olan Ali Rıza Uygur'a rozeti Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu taktı. 
Öte yandan Ali Rıza Uygun 150 kişinin daha geleceğini belirtti. 

"BABA OCAĞINA DAVET" 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Genel Başkanımız diyor ki; 'burası baba evi.' Bazen günler geçince baba evinde büyüyenler kimisi ırakta kimisi yakında oluyor. Ama günü gelince baba evine geri geliyorlar. Bugün baba evine dönen tüm arkadaşlarımıza 'baba evine' hoş geldiniz diyoruz. Özellikle yerel seçimlerden sonra CHP'ye baba ocağına çok güçlü katılımlar görüyoruz. İlçelerimizde, il binalarımzıda partimiz büyüyrerek katlanıyor. Bizler  bir yık sonraya üye sayımızı 2 katına çıkarma hedefiyle yol alıyotuz. Başka partilerde üleknin mefaati için mücadele etmiş tüm arkadşlarımızı CHP'nin saflarına davet ediyoruz. Hep birlikte daha güçlü olmaya ve iktidara yürümeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

"GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK"

Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi, " Bugün CHP Konak İlçe örgütü için çok önemli günlerden bir tanesi... Genel Başkanımız Özgür Özel'in genel başkanlığı aldığı gün kadar heyecanlıyım. Konak siyasetinde mihenk taşı diyebileceğimiz bir aile bugün ilçemize katılım sağlıyor. Ali Rıza başkanımla genel seçimlerde el ele kol kola çalıştık. Burhan Kardeşimle de tanışma şansına sahip oldum, Kendisi de çok kıymetli bir arkadaşımız. Gücümüze güç katacağınıza yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi. 

"AYNI ÇATI ALINDA" 

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ise, " Bugün bizim için ok önemli bir gün. Birlikte omuz omuza mücadele ettiğimiz. Hepimizin özgürlükler için yan yana yürüdüğümüz dostlarımız aynı çatı altında buluşmak çok heyecan verici. Çalışmalarımızı aynı partide yürütmenin meyvelerini ilerileyen dönemlerde alacağız" dedi. 

"DİĞER PARTİLER KENDİNİ CHP'YE GÖRE AYARLAR" 

Ali Rıza Uygur ise, "CHP, Türkiye’nin demokrasisinin, cumhuriyetin ana direğidir. Altın oran CHP’dir, diğer tüm partiler kendisini CHP’ye göre ayarlar. Biz Özgür Özel’in çağrısına uyduk ve baba evine geldik" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası