Ege Postası
Geri

DÜZELTME - Komutanlar ilk kez Başbakan’a veda ziyaretinde bulundu

Sayın Abonemiz, 'Komutanlar ilk kez Başbakan’a veda ziyaretinde bulundu' başlığıyla servis edilen haberde; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın soyadı sehven 'Sezgin', Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. E. Murat Bilgel'in soyadı da 'Birgel'...
DÜZELTME - Komutanlar ilk kez Başbakan’a veda ziyaretinde bulundu
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sayın Abonemiz,

'Komutanlar ilk kez Başbakan’a veda ziyaretinde bulundu' başlığıyla servis edilen haberde; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın soyadı sehven 'Sezgin', Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. E. Murat Bilgel'in soyadı da 'Birgel' şeklinde yer almıştır. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.



Görev süreleri dolan kuvvet komutanları, veda ziyareti için ilk kez Başbakanlık makamını ziyaret etti.

Komutanların, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın perşembe ve cuma günü gerçekleştirilecek kuvvet komutanlıklarındaki devir-teslim törenlerinin protokole kapalı olması nedeniyle ilk kez böyle bir ziyaret gerçekleştirdiği bildirildi. Erdoğan, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Hayri Kıvrıkoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. E. Murat Bilgel, emekli edilmeyip YAŞ üyeliğine kaydırılarak görev süresi uzatılan Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Mehmet Erten ile Jandarma Genel Komutanı Org. Bekir Kalyoncu’yu Başbakanlık resmi konutunda saat 10.30’da ağırladı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da ziyarette hazır bulundu.

Emekli olan veya görev yerleri değişen kuvvet komutanları saat 11.30’da da Çankaya Köşkü’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek. Komutanlar bugün Çankaya Köşkü’nde yapılacak Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısına da son kez katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası