Ege Postası
Geri

Kapaklı Belediyesi, Şehir Parkı Projesi'nin yapımına başladı

Kapaklı Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'ne yapılacak olan İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmalarına başladı.Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, “Proje alanının 17 bin 50 metrekare olduğunu, konut yaşamına...
Kapaklı Belediyesi, Şehir Parkı Projesi'nin yapımına başladı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2013 Çarşamba 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kapaklı Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'ne yapılacak olan İsmet Paşa Parkı’nın yapım çalışmalarına başladı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı açıklamada, “Proje alanının 17 bin 50 metrekare olduğunu, konut yaşamına uygun, vatandaşlarımızın aile bireylerine uygun beraber kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarladık. İsmet Paşa Parkı'nda 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi (kulis, tuvalet, gözlem odası ) 1 adet su deposu, amfi sahnesi ve oturma alanları ile havuz, bisiklet yolu ve yürüyüş yolları yer alacak. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelecekleri ve dinlenebilecekleri bir ortam hazırlayacağız." dedi.

Şehir parklarının, insanların nefes almalarını sağlayan mekanlar olduğunu belirten Başkan Mandalı, "Şehir parkları yoğunlıktan darılıp da şehir dışına çıkamayan vatandaşlarımızın imdadına koşar. Bu durum büyük kentlerde yaşayan insanlar için de geçerlidir. Aynı zamanda bu parklar getireceği sosyal etkileşimler ve toplumsal birliktelikler için faydalıdır. Çocuklarımızın ve ailelerimizin sosyalleşmeleri için en uygun alanlar arasında yer alır. Bu alanlar, ilçemizde yaşayan her türden vatandaşımıza hitap ettiği için toplumsal anlamda eşitliğin doğal olarak bulunduğu mekanlardan biridir.’’ diye konuştu.

Kapaklı Belediyesi’nin, büyük parklar konusunda başından bu yana ciddi bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Başkan İrfan Mandalı, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası