Ege Postası
Geri

Delican’dan o fotoğrafa sert tepki: Hesap verecekler!

AK Parti İl Binası’nın taşınması sırasında içeriden FETÖ elebaşı Gülen’in yazdığı kitapların çıktığı ileri süren fotoğraflarla ve ilgili haberlere İl Başkanı Delican tepki gösterdi. Delican’dan o fotoğrafa sert tepki:
Delican’dan o fotoğrafa sert tepki: Hesap verecekler!
Haberler / Yerel Politika
12 Ağustos 2016 Cuma 00:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanlığı geçtiğimiz günlerde kira kontratının sona ermesi sebebiyle Bayraklı’daki yerinden yerinden taşındı, yeni adres seçim döneminde koordinasyon merkezi olarak kullanılan Konvoy İş Merkezi oldu.

Binanın boşaltılması sırasında içeriden çekildiği ileri sürülen bir takım fotoğraflar spekülasyon konusu oldu. AK Parti İl Binası’ndan koliler içinde Fetullahçı Terör Örgütü elebaşısı Gülen’e ait kitaplar çıktığı iddia edildi.
AK Parti İl Başkanı Bülent Delican bu iddialara dair detaylı bir açıklama yaparken, o fotoğraflara ve servis edenlere de çok sert tepki gösterdi.


Başkan Delican, “17-25 Aralık sürecinin tezgahtarı teröristler gibi; bu istismarcılar ve sabotajcılar da  hesap verecektir” ifadelerini kullandı.

İŞTE DELİCAN’IN MESAJLARI 

- Bir güruh ki, aralarında kendisini gazeteci olarak tanımlayan da var! Ki bu zatlar; mizansen suçlamalarla,mücadelemizi ve emeğimizi al aşağı etmek derdinde olup, suç işleyenlerdir!

- Bu zat'lar; il binamızın taşınması sırasında, ellerinde fetö kitapları ile binamıza bomba gibi düşüp, +++
AK Parti İzmir il Teşkilatını ve tüm unsurlarını karalamaya çalışanlardır (! )

- Kriminal bir inceleme, bunun sabotaj olduğunu zaten gösterecektir.  Çünkü  mesele yargıya intikal etmiştir!
- At izi, it izine asıl  böyle karışabiliyor işte!

- Bu süreçten, 'Arabın derdi kırmızı pabuç misali ', şahsı ve her kimlerse  cenahının çıkarı  için nemalanmaya çalışanların, her kimlerse FETÖ terör örgütünden farkı yoktur!

- Herkes bilsin ki; aslında devletimizi, milletimizi ve partimizi hedef alan, gerçek dışı,  itham ve iftiralar hedefine ulaşamayacaktır.

- 17-25 Aralık sürecinin tezgahtarı  teröristler gibi; bu istismarcılar ve sabotajcılar da  hesap verecektir!+++
Cumhurbaşkanı'mızın dediği gibi, biz yolumuza bakarız

- Bizim yolumuz, zaten; bu vatanın, devletin ve milletin haklarına çöreklenme derdinde olan, mücadele sürecini baltalamaya çalışan virüsleri yok etme yoludur. Allah, yar ve yardımcımız olsun...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası