Ege Postası
Geri

Deniz Yücel'den 'değişim' mesajı: Şimdi sırada Türkiye’yi değiştirmek var

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ofisinde ziyaret etti. Yücel, daha sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Yücel, "100 yıllık bir parti olarak Türk siyasi hayatında örneğine ender rastlanan bir şekilde parti içi demokrasiyle halkın ve toplumun beklentisi olan değişimi gerçekleştirdik.Şimdi sırada Türkiye’yi değiştirmek var. Memlektin dört bir yanına eşitliği, özgürlüğü, adaleti, insanca yaşamı getirmek var!" dedi.
Deniz Yücel'den 'değişim' mesajı: Şimdi sırada Türkiye’yi değiştirmek var
Haberler / Politika
6 Kasım 2023 Pazartesi 22:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, 4-5 Kasım'da gerçekleştirilen 38. Olağan Kurultay'da CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'e bugün tebrik ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Özel'in çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmenin ardından Yücel sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yücel, açıklamasında şu ifaderelere yer verdi;

"Türkiye'ye demokrasiyi, çok partili yaşamı getiren ve tesis eden, Cumhuriyetimizle yaşıt, 100 yıllık bir parti olarak Türk siyasi hayatında örneğine ender rastlanan bir şekilde parti içi demokrasiyle halkın ve toplumun beklentisi olan değişimi gerçekleştirdik.

Değişimi gerçekleştiren kadronun esas paydaşı olan kurultay delegelerimizin takdirleriyle Cumhuriyet Halk Partimizin Parti Meclisine seçilmemden dolayı tüm kurultay delegelerimize, örgütümüze ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. 

Şimdi sırada Türkiye’yi değiştirmek var. Memlektin dört bir yanına eşitliği, özgürlüğü, adaleti, insanca yaşamı getirmek var!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası