Ege Postası
Geri

Ege'de spor turu

Ege temsilcilerinin son durumu
Ege'de spor turu
Haberler / Spor
6 Temmuz 2014 Pazar 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALTAY EMRAH VE ALİHAN'LA DEVAM

ALTAY yönetimi, sözleşmesi sona eren sağ kanat oyuncusu Emrah Kaya ile yeniden anlaşma sağlarken, mukavelesi 2015'te sona erecek stoper Alihan'ın da kontratını uzatma kararı aldı. Futbol Şube Sorumlusu Himmet Demir, iki oyuncunun uzun yıllar siyah-beyazlı formaya hizmet edeceğini belirterek, "Alihan ve Emrah yeni sezonda bizim en önemli kozlarımızdan olacak" diye konuştu.
Geçen sezon 32 maçta forma giyen 28 yaşındaki Emrah ağları 8 kez havalandırırken, 23 yaşındaki Alihan 26 maçta 5 gol attı. Dış transfer çalışmalarına da değinen Demir, Ankara Demirsporlu sağ bek Caner'in transferinde pürüz olduğunu söyledi. Yapılan görüşmelerden sonuç alamadıklarını anlatan Himmet Demir, "Caner'le bir kez daha konuşacağız. İlerleyen günlerde somut adımlar atılacak" dedi.

GÖZTEPE'DEN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI

DIŞ transferde şu ana kadar 11 futbolcuyu renklerine bağlayan Göztepe, 31 Ağustos'ta başlayacak lig maratonu öncesi zirve mücadelesine hazırlanan rakiplerine gözdağı verdi.

Her mevkiye takviye yapan yönetim, kadroyu büyük ölçüde şekillendirirken en az 5 yeni ismin daha alınacağı bildirildi. Kaleye İstanbul Başakşehir'den Oğuzhan ile Mersin'den Cengiz'i alan, savunmasını Beşiktaşlı Koray, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'lu İsa, Adana Demirsporlu Burak, Kartalsporlu Ramiz ve Sivassporlu Fatih'le güçlendiren Göztepe, orta saha ve forvete de önemli isimleri monte etti.

Orta alanı Balıkesirspor'dan Ertuğrul ve Aydınspor 1923'ten Seçkin ile takviye eden Göztepe, forvete de Giresunspor'dan Samed ile 1461 Trabzon'dan Mustafa Tiryaki'yi aldı. Sportif direktör Barış Güçlü, teknik direktör Suat Kaya'nın raporu doğrultusunda 2'nci Lig'in üzerinde bir kadro kurduklarını belirterek, "İç ve dış transferde istediğimiz tüm oyuncularla anlaşma sağladık. Birçok rakibimiz henüz kimseye imza attıramazken, biz transferi bitirme aşamasına geldik. Taraftarımıza 90 dakika heyecan veren bir Göztepe kurmaya gayret ediyoruz" yorumunu yaptı.

LİSTE KABARIK

Yeni sezonda zirveye oynayacak kadroyu kurmak için kolları sıvayan Göztepe'nin transfer listesi bir hayli kabarık. Kurmayların Akhisar Belediyesporlu stoper Serkan Yalçın, Ankarasporlu defans oyuncusu Ramazan Sal, Hatayspor'dan orta saha oyuncuları Halil Karataş ve Hasan Küççük'ün yanı sıra golcüler Bolusporlu İskender, Bandırmasporlu Timur, Ankarasporlu Göksu ve Kayseri Erciyessporlu Üstün için girişimlerini sürdürdüğü kaydedildi. Bu oyunculardan en az beşini renklerine bağlamayı 

hedefleyen İzmir ekibinin bu hafta içinde imzaları peş peşe attırması bekleniyor.

KIZILCABÖLÜK GÖZDE

ÜÇÜNCÜ Lig'de ilk kez geçen sezon mücadele eden Kızılcabölükspor'un futbolcuları transferin gözdesi oldu. Kırmızı-beyazlı ekibin Beşiktaş'tan kiraladığı sol bek Koray'ı Göztepe kaparken, orta saha oyuncusu Tugay'a, Ankaraspor, sağ bek Hasan Tosun'a ise Tekden Denizlispor talip oldu. İç ve dış transferde imzaları birer birer attıran Denizli temsilcisi, Tavas İlçe Stadı'nın zemin problemi nedeniyle yeni sezonda maçlarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynayacak.

HAKAN'IN GÖZÜ KRALLIKTA

ÜÇÜNCÜ Lig'in yeni Ege temsilcisi Çine Madranspor'un Karşıyaka'dan kiraladığı santrfor Hakan Kuş, iddialı açıklamalar yaptı. Geçen sezon 23 maçta attığı 8 golle yine kiralık oynadığı Balçova Belediyespor'un ligde kalmasına büyük katkı yapan 20 yaşındaki futbolcu, "Hedefim Çine'de gol krallığı yaşamak. Ligdeki ilk sezonumuzda başarılı olacağız" dedi.
Transferde Karşıyaka'dan Hakan, Arif, Erdal, Emircan, Anıl ve Berk, Gümüşordu'dan Aykan, Y.Yozgatspor'dan Mehmet, Orhangazi'den Rıdvan ile Bafraspor'dan Mustafa'yı da alan Çine Madranspor, Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu gözetiminde antrenmanlara 9 Temmuz'da ilçede başlayacak. Aydın ekibi 21 Temmuz'da Ödemiş Gölcük'te kampa girecek.

AKHİSAR BELEDİYESPORLU NİASSE'A ALMAN KANCASI

AKHİSAR Belediyespor'un Senegalli golcüsü Oumar Niasse'a Almanya'dan da talip çıktı. 

Trabzonspor'un ısrarla istediği 24 yaşındaki oyuncu için Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach'ın devrede olduğu belirtildi. Alman basını Chelsea'den Belçikalı Eden Hazard'ı kadrosuna katan Mönchengladbach'ın Niasse için de teklif vereceğini öne sürdü. Yeni sezonda Almanya'da üst sıraları hedeflediği belirtilen yeşil beyazlı takımın Akhisar Belediyespor'la temas kuracağı  belirtildi.

Öte yandan dış transferde henüz hiçbir futbolcuya imza attırmayan yeşil siyahlıların, bonservisi Trabzonspor'da olan orta saha oyuncusu Barış Memiş'le el sıkıştığı öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın eski futbolcusu olan 24 yaşındaki Barış'ın bordo mavili kulüple olan sözleşmesini feshetmek için çaba gösterdiği, transferin birkaç gün içinde sonuçlanacağı belirtildi. Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, bu hafta anlaştıkları oyunculara ardı ardına imzalar attıracaklarını ifade etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası