Ege Postası
Geri

Ekrem Bulgun son yoluğuna uğurlandı

CHP İzmir’in eski il başkanlarından Ekrem Bulgun, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde CHP İzmir İl Başkanlığı ile Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Ekrem Bulgun son yoluğuna uğurlandı
Haberler / Yerel Politika
23 Temmuz 2024 Salı 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir’in eski il başkanlarından Ekrem Bulgun hayatını kaybetti.

 Bulgun için Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi’nde CHP İzmir İl Başkanlığı ile Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikte anma töreni düzenlendi. Törene İzmir Milletvekilleri Rıfat Nalbantoğlu ve Mahir Polat, CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Levent Yıldır ve çok sayıda partili katılım sağladı. 

 CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, Bulgun için düzenlenen tören ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Partimizde 8 dönem il başkanlığı yapmış ve Makina Mühendisleri Odası’nın (MMO) kurucu başkanlığını da üstlenmiş olan Ekrem Bulgun abimizi, İzmir MMO ile birlikte düzenlediğimiz anma töreniyle son yolculuğuna uğurladık. Bize bıraktığın öğretiler, partimize yaptığın katkılar ve İzmir için verdiğin mücadeleleri asla unutmayacağız, Ekrem Abi... Ruhun şad, mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası