Ege Postası
Geri

Helil Kınay'dan iddialara yönelik açıklama yapmak yerine... Yargı sopasını gösterdi!

Helil İnay Kınay’ın seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaların medyaya yansıması üzerine Karabağlar Belediyesi'nden yazılı açıklama yaptı. Kınay, iddialara ilişkin açıklama yapmak yerine yargı sopasını gösterdi.
Helil Kınay'dan iddialara yönelik açıklama yapmak yerine... Yargı sopasını gösterdi!
Haberler / Yerel Politika
23 Temmuz 2024 Salı 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın 31 Mart yerel seçimleri için  yürütülen seçim kampanyasında görevlendirdiği Tuncay Baki Ugantaş’ın meclis üyeleri, iş insanları ve siyasilerin maddi desteği ile yaklaşık 25 milyon TL para harcandığı ve paraların  annesi Keziban Ugantaş’ın hesabına yatırıldığı ileri sürülmüştü.

 Helil İnay Kınay’ın seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaların medyaya yansıması üzerine, Kınay iddialara ilişkin açıklama yapmak yerine yargı sopasını gösterdi. 

Kınay'ın açıklaması şu şekilde;

"Yıllardır hak, hukuk, emek ve adalet yolundan ayrılmadan kamu ve halk yararına  yürütmüş olduğum mücadelemi bugün de Karabağlar Belediye Başkanı olarak aynı anlayış ve onurla sürdürmekteyim.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli internet haber sitelerinde, aynı yerden düğmeye basılarak yapıldığı anlaşılan, yürüttüğüm siyasi kariyerimi ve toplumsal mücadelemi zedelemeye yönelik, aslı olmayan isnatlarla yapılan haberler ile ilgili olarak; bu haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığımı ve yargı önünde sonuna kadar hesap soracağımı kamuoyuna saygı ile duyururum."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası