Ege Postası
Geri

Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Aksaray'a veda ediyor

Eskişehir’e tayini çıkan Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya veda ziyaretinde bulundu. Başkan Nevzat Palta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Emniyet müdürü Mustafa Şahin’den memnun olduğunu...
Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Aksaray'a veda ediyor
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir’e tayini çıkan Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya veda ziyaretinde bulundu.

Başkan Nevzat Palta ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Emniyet müdürü Mustafa Şahin’den memnun olduğunu belirterek şunları söyledi: "Emniyet Müdürümüzle yaklaşık 2 yıla yakın bir zamandır beraber çalıştık ama daha öncede kendisi Aksaray’da 2003-2005 yıllarında da şube müdürü olarak da görev yaptı. Aksarayımıza uzak değil tanıyor insanlarımızı. Tabi Aksaray’da görev yaptığı süre içinde güzel bir çalışma ortamımız oldu. Beraber elbirliği içinde şehrimizin daha iyi noktaya gelmesi modernleşmesi ve çağdaşlaşması huzurun daha hakim olması insanların birbirine olan saygısının sevgisinin artırılması dolayısıyla bu çalışmaları el birliği içerisinde yaptık. Ben kendilerinden memnunum bunu samimiyetimle söyleyeyim. Bugün burada yarın Türkiye’nin başka bir ilinde aynı hizmeti verecekler. Ben müdürümüze Aksaray’da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Eskişehir’de görevlerine devam edecekler. Başarılar diliyorum."

"MEMURİYET BÖYLE"

Emniyet Müdürü Şahin ise yaptığı açıklamada, Aksaray’da görev yaptığı bir buçuk yıl içinde çok güzel hizmetlerde bulunduklarını ifade etti. Şahin, "Aksaray’ı beğendik hizmet ettik başkanımızla da beraber. Hatta son zamanlarda orta refüjlerdeki güllendirmeleri de görünce çok beğendik. İşte bu memuriyet böyle tayin olursunuz gelirsiniz sonra başka bir yere geçersiniz. Her çıkışın iyisi kötüsü olur Allaha çok şükür biz kötü değil iyi çıkıyoruz. Burada hizmetimiz oldu. En nihayet mahkeme kararı ile giden müdürümüzün dönüşü olacak biz de başka bir görev için Ankara üzerinden Eskişehir emniyet müdürü olarak görevimize başlayacağız. Sayın başkanımızın katkılarından dolayı kendisini nezaketen ziyaret ettim. Teşekkür ettim helalleştik şimdide ayrılacağım." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası