Ege Postası
Geri

Taksiciler ‘kent rehberi’ ile Bursa'yı tanıtacak

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından, taksici esnafına dağıtılmak üzere 'Bursa Kent Rehberi' kitabı hazırlandı. Kitap, taksici esnafının iş potansiyelini daha da genişletmek, kenti daha iyi tanıtabilmek, kent içi ulaşımında...
Taksiciler ‘kent rehberi’ ile Bursa'yı tanıtacak
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından, taksici esnafına dağıtılmak üzere 'Bursa Kent Rehberi' kitabı hazırlandı. Kitap, taksici esnafının iş potansiyelini daha da genişletmek, kenti daha iyi tanıtabilmek, kent içi ulaşımında erişim kolaylığı sağlamak, Bursa halkına ve şehre gelen yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla hazırlandı.

    İçeriği Bursa Valiliği’nin de katkılarıyla, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından oluşturulan, Türkçe ve İngilizce dillerinde hazırlanan “Bursa Kent Rehberi” şoför esnafına dağıtılmaya başlandı.

    Bursa’nın, tarihi ve turistik yerlerinde şehirdeki yeme içme alanlarına, otellerden alışveriş merkezlerine kadar birçok değeri hakkında kısa kısa bilgilerin bulunduğu Bursa Kent Rehberi’nde, ayrıca Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na bağlı bulunan tüm taksi duraklarının irtibat numaraları da yer alıyor. Bursa Kent Rehberi, özellikle 111 sayfalık zengin içeriği ve kuşe kağıda yapılmış olan kaliteli baskısı ile turistler için önemli bir bilgi kaynağı olacak gibi duruyor.

    Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, “Bursa Kent Rehberi”nin açılış sayfasında verdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin dördüncü büyük kenti olan Bursamız, pek çok doğal güzelliğin yanı sıra, tarihi ve turistik değerlere sahiptir. Bu kitabımızda size Bursamızın ve tarihi ve turistik yerleri ile gezip görmenizi önerdiğimiz yerleri sunmaya çalıştık. Bursa’da bulunduğunuz süre boyunca her türlü ulaşımınızda değerli meslektaşlarımız, şoför arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır. Bursa’da anılarınızda yaşatacağınız güzel günler geçirmenizi ve kentimizden memnuniyetle ayrılmanızı dilerim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası