Ege Postası
Geri

Eski milli atlet CHP'ye geçti: 'aday adayıyım' dedi!

Eski milli atlet Semra Aksu ile işadamı Nasuhi Öndersev, CHP’ye katıldı. Semra Aksu, CHP rozetinin takar takmaz Çiğli Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapacağını açıkladı.
Eski milli atlet CHP'ye geçti: 'aday adayıyım' dedi!
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - Türkiye’de ve dünyada sayısız başarı elde eden eski milli atlet ve Türkiye Atletizm Federasyonu eski Başkanı Semra Aksu ile işadamı Nasuhi Öndersev, CHP’ye katıldı. Semra Aksu, Çiğli’den belediye başkanı aday adayı olacağını açıkladı.CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen katılım törenine, İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, İl Başkanı Ali Engin, il başkan yardımcıları Ülkümen Rodoplu ile Orhan Karaoğlu ile milli atlet Semra Aksu ve işadamı Nasuhi Öndersev katıldı.

CHP Milletvekili Yüksel, katılım töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin AKP tarafından uçuruma sürüklendiğini belirterek, halkın yerel seçimlerle birlikte kurtuluşu CHP’de gördüğünü söyledi.

Yurtiçi ve yurtdışında çok önemli başarılara imza atan eski milli atlet Semra Aksu ile işadamı Nasuhi Öndersev’in katılımının da bu süreçte partiye güç katacağını kaydeden Yüksel, “AKP’yi, Türkiye’nin başından göndereceğiz” dedi.

İl Başkanı Ali Engin de Aksu ve Öndersev’in , CHP’nin genelde de iktidar olma ve topluma daha iyi hizmet amacında partiye katkı sağlayacağını vurguladı. Engin, Demokrat Parti’nden istifa eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve belediye meclis üyelerinin de yarın CHP’ye katılacağını açıkladı.


AKSU: YARIŞA KATILACAĞIM
Semra Aksu da uzun süre SHP ve DSP’de siyaset yaptığını, bu partilerden Çiğli Belediye Başkan aday adayı olduğunu hatırlatarak, siyaset yolculuğunda Başkan Ali Engin’in de davetiyle CHP’ye katılma kararı aldığını söyledi.

Aksu, CHP Çiğli İlçe Başkanlığı’na başvurarak belediye başkan aday adaylığı dosyasını alacağını açıklarken, seçimi de yarışa benzeterek, “CHP’de olmaktan mutluluk duyuyorum. Partimize daha da güç katmak istiyorum. Çiğli’de başkan aday adayı olacağım. Bu yarışa katılmak için lisans dosyamı da parti ilçe teşkilatından alacağım” diye konuştu.

17 YIL SONRA SİYASETE CHP'YLE DÖNDÜ
İşadamı Nasuhi Öndersev de DYP’den istifa ettikten 17 yıl sonra siyasete döndüğünü belirterek, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmak için CHP’ye katıldığını, aday adaylığı planlamasının ise bulunmadığını anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası