Ege Postası
Geri

Eyyüp Kadir İnan'dan ‘Sonuna kadar AK Parti’ diyen Ayşenur’a destek ziyareti

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, geçtiğimiz günlerde Karşıyaka Çarşı’da yapılan bir sokak röportajı sırasında, ‘Sonuna kadar AK Parti’ dediği için o esnada orada bulunan diğer vatandaşlar tarafından tepki gösterilen Ayşenur’u evinde ziyaret etti. AK Partili İnan, Ayşenur’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan özel portreyi hediye etti.
Eyyüp Kadir İnan'dan ‘Sonuna kadar AK Parti’ diyen Ayşenur’a destek ziyareti
Haberler / Yerel Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 17:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde, Karşıyaka Çarşısı’nda yapılan bir sokak röportajı Türkiye’de gündem oldu.

Mikrofon uzatılan genç kadın ‘Sonuna kadar AK Parti’ dediği için civarda bulunan diğer vatandaşların tepkisini çekti.

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Ayşenur’u evinde ziyaret etti. İnan, ‘fikir özgürlüğüne’ dikkat çekerek, Ayşener’un yanında olduklarını belirtti.

İnan, görüşmeye ait fotoğrafları sosyal medya hesabından “Gençler ‘Sonuna kadar AK Parti’ demeye devam edecek’’ notuyla paylaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ayşenur’a özel olarak imzalanan portreyi hediye etti.

Ayşenur’un gündem olan röportajını da paylaşan İnan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Sokak röportajı sırasında "Sonuna Kadar AK Parti" dediği için sözlü saldırılara uğrayan Ayşenur kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Ayşenur kardeşimiz İzmirli 18 yaşında bir kardeşimiz. Fikirlerini özgürce ifade ettiği için serbest düşünceye tahammülü olmayan azınlık topluluk tarafından kabul edilemez bir saldırıya uğramıştır. Kardeşimizin yanındayız. Ziyaretimiz sırasında Cumhurbaşkanımızın  ismine özel olarak imzaladığı portresini kardeşimize hediye ettik.  Gençler ‘Sonuna Kadar AK Parti’ demeye devam edecek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası