Ege Postası
Geri

Foça vapur iskelesine ayar

İZMİR'in Karşıyaka ve Konak ilçelerini deniz yoluyla Foça'ya bağlayan gemi seferlerinde yaşanan izdihamın önlenmesi için Foça İskelesi yeniden düzenlendi.
Foça vapur iskelesine ayar
Haberler / İzmir
21 Ağustos 2015 Cuma 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Ağustos 2015 tarihinde başlayan İzmir - Foça dış körfez hattı seferlerine umulandan fazla talep olması ve özellikle İzmir dönüşlerinde oluşan izdiham nedeniyle Foça İskelesi yeniden düzenlendi. Kart basma makinelerinin sayısı arttırılırken yeri de değiştirilerek daha geniş bir kullanım alanı sağlandı. Yolcuların şikayetlerini değerlendirdiklerini söyleyen CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, hafta içinde sefer olmamasını da fırsat bilerek yeni düzenlemeyi hayata geçirmek için çalışmaya başladıklarını belirtti. Öncelikle tek olan kart basma makinesi ve turnikelerin sayısını üçe çıkardıklarını açıklayan Demirağ, aşırı yoğunluk ve talebin getirdiği sıkıntıları da en kısa zamanda aşmayı hedeflediklerini vurguladı. 



15 EYLÜL'DEN SONRA DEVAM EDEBİLİR

CHP'li Başkan Demirağ, şöyle konuştu:

"Gidecek yolcuların beklemeyi civardaki çay bahçelerinde dinlenerek yapması ve gemiye rahatça binmesi, gelen yolcularla giden yolcuların aynı alanda karşılaşmaması için İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile çalışma yapıyoruz. Alandaki fiziki düzenlemeleri bu hafta sonu seferlere yetiştirmeye çalışıyoruz. 15 Eylül tarihinden sonra da talep olması halinde seferlerin devam etmesine yönelik bir çalışmamız var. Foça'yı tercih eden İzmir'lilere ve deniz yolunu tercih ederek bu hattı canlı tutmaya çalışan Foçalı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yaşanabilecek en küçük sıkıntılara derhal müdahale edeceğiz ve çözüm üreteceğiz. Keyifli körfez yolculuğunun tadının kaçmasına izin vermeyeceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası