Ege Postası
Geri

Kemeraltı Çarşısı'nda otopark krizi

İZMİR'de ticaretin kalbi ve en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı ve Konak çevresinde edata otopark işgali yaşanıyor.
Kemeraltı Çarşısı'nda otopark krizi
Haberler / İzmir
20 Ağustos 2015 Perşembe 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel otoparkçıların fırsatçı uygulamalarına kızan esnaf ve alışverişe gelen vatandaşlar araçlarının işyerlerinin bulunduğu sokaklarına park edince büyük bir kargaşa yaşanmasına neden oluyor. Alışverişe gelen İzmirliler zaten dar olan sokaklardan araç parkları nedeniyle güçlükle yürüyebiliyor. 



Çarşı esnafı otoparklarda boş yer olmasına rağmen kapılarına dolu tebalası konulduğunu iddia ederek, "Daha çok uzun süreli 15-20 TL arası gün boyu park ettirmek yerine 8-10 TL ücret aldıkları girdi çıktı yapan müşterileri tercih ediyorlar. Kapıya gelenlere ne kadar süre park edeceğini soruyorlar, uzun süre kalmak isteyenlere ise otoparkta boş yer olsa da dolu cevabı veriyorlar. Bu fırsatçılığa hiç kimse prim vermek istemediği için aracını işyerinin bulunduğu sokağa park etmek zorunda kalıyor. Bundan hem biz hem de alışverişe gelen müşteri mağdur oluyor" dedi. 



Bu arada Konak'taki bu sorun Fevzi Paşa Caddesi ara sokaklarında yaşanmaya devam ediyor. Yasak tabelalarına kimse aldırmayıp kaldırım üzerine bile park edenlerde dikkat çekiyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası