Ege Postası
Geri

Fransa: Kimyasal katliamın arkasında Esed var

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal saldırının arkasında Esed güçlerinin olduğunu söyledi.Ramallah'ta Filistin Başbakanı Rami Hamdallah'la yaptığı görüşmeden sonra konuşan...
Fransa: Kimyasal katliamın arkasında Esed var
Haberler / Dünya
24 Ağustos 2013 Cumartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius, Suriye'nin başkenti Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal saldırının arkasında Esed güçlerinin olduğunu söyledi.

Ramallah'ta Filistin Başbakanı Rami Hamdallah'la yaptığı görüşmeden sonra konuşan Fabius, Suriye'deki kimyasal saldırının, elde edilen delillere göre rejim güçleri tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Fabius, ''Elde edilen tüm bilgiler Şam yakınlarında kimyasal bir katliam yaşandığını ve bunun arkasında Beşer Esed rejiminin olduğunu gösteriyor.'' diye konuştu.

Bölgede bulunan Birleşmiş Milletler gözlemcilerinin olay yerine giderek bir an önce gerekli incelemeleri gerçekleştirmesini isteyen Fabius, elde edilen bilgilerin olayın ciddiyetini ortaya koyduğunu söyledi. Fransa Dışişleri Bakanı, bu saldırıya güçlü bir tepki gösterilmeden kalınamayacağının da altını çizdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası