Ege Postası
Geri

GATAB, Beldibi’ndeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki alt yapı çalışmaları devam ediyor. Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ekipleri tarafından Beldibi 1 ve Beldibi 2’de yaklaşık bin metrelik kanalizasyon...
GATAB, Beldibi’ndeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Beldibi beldesindeki alt yapı çalışmaları devam ediyor. Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) ekipleri tarafından Beldibi 1 ve Beldibi 2’de yaklaşık bin metrelik kanalizasyon hattı döşeyecek.

    Bölgenin, içme suyu hatlarını baştan sona yenileyen ve yağmur suyu hattını döşeyen GATAB, bölge halkından gelen yoğun istek üzerine Beldibi 1. ve 2. sokakta kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları başlattı. Yaklaşık bin metre uzunluğunda döşenen yeni hat ile bölge insanının kanalizasyon sıkıntıları sona erecek.

    GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yapılan yatırımlarla Beldibililerin ve turistlerin güven altına alındığına işaret etti. Beldibi’ne karayolları çalışması ile açığa çıkan 5,5 km uzunluğundaki içme suyu hatlarını yenilediklerini ve Atatürk Caddesi’nde 300 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşediklerini hatırlatan Başkan Üras, Beldibi 1. ve 2. Sokak'ta yürütülen kanalizasyon çalışması sonrasında bölgenin altyapısının sorunsuz hale getirileceğine dikkat çekti.

    Günü değil geleceği düşünerek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Üras, “Bölgedeki altyapı eksiklikleri hızla tamamlanarak, yaşanan sıkıntılara son verilecek. Geçici rahatsızlıklarla kalıcı hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası