Ege Postası
Geri

Gaziemir’de İrem Derici coşkusu

Şenliğin 2. gününde sahne alan İrem Derici şarkıları ve sahne şovuyla Gaziemirlileri adeta büyüledi. Konserde, sanatçının vokalistleri de solo performanslarıyla seyirciden tam not aldı
Gaziemir’de İrem Derici coşkusu
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2015 Çarşamba 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziemir’de bu yıl 18.’si düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde sahneye çıkan İrem Derici, müthiş performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatarak, kalplerini bir kez daha çaldı. Hareketli ve duygusal parçalarıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, ekibiyle birlikte sahneye koyduğu performansla seyirciyi büyüledi. Sanatçının vokalistleri Öykü Karadağ ile Ceren Deniz solo performanslarıyla beğeni topladı.


Sahnede fırtına gibi esen İrem Derici’nin parçalarına, soğuk havaya rağmen, İzmir’in dört yanından gelen ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 10 bin kişi eşlik etti. Ünlü sanatçının hayranları, sanatçıya duydukları sevgiyi haykırarak anlatmaya çalıştı. 
Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol eşi Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı Birsen Şenol, sanatçıya semt evi kursiyerlerinin kurslarda ürettikleri el yapımı kolye ve zeytin fidanı sunarak teşekkür etti. İki saatten uzun süre sahnede kalan İrem Derici, seyirciye unutamayacakları bir konser yaşattı.


Gaziemir’den dünyaya barış mesajı: Barış için savaşalım
18.’si düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin geleneksel açılış resepsiyonunda konuk ülke temsilcileri barış mesajı verdi. ‘Barış için savaşalım’ dedi. Başkan Şenol, “Şenliğimizle çocuklarımızın yüreğine sevgi, barış tohumları ekiyoruz. Dünya barışı onların avuçlarında” dedi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 18. Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’nin açılış resepsiyonunda, konuk ülkeler Azerbaycan, Bulgaristan (2 ekip), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Litvanya, Makedonya, Romanya, Rusya, Bosna Hersek ve Çin’den gelen ekiplerin temsilcileriyle bir araya geldi. Bu yıl 18.’si düzenlenen çocuk şenliğinin önemine değinen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Her yıl burada misafir ettiğimiz çocuklar ile konuk heyetler, bizim yurt dışındaki gönüllü barış elçilerimiz oluyor. Dünya barışında geleceğin sahipleri çocuklara önemli görevler düşüyor. Çünkü dünyanın geleceği, geleceğin sahipleri çocukların ellerinde. Biz de şenliğimizle onların yüreğine sevgi barış tohumları ekerek dünya barışına katkı koyuyoruz.
Atamızın izinden yürüyerek ‘Yurtta barış, dünyada barış’ diyoruz” diye konuştu.

24 farklı ülke 6 bin yabancı çocuk
Şenliğe bugüne kadar 24 farklı ülkeden 6 bine yakın yabancı çocuğun katıldığını anlatan Başkan Şenol, “Dört yıldır logosu, maskotu, şarkısını belirleyerek marka haline getirip, temalı şekilde kutladığımız bu şenlik artık, İzmir’in de simgesi haline geldi” diye konuştu. Çocukları evlerinde misafir eden aileler ile şenliğe katkı sunan sponsorlara teşekkür eden Şenol, 9 ülke ile Sinop’tan gelen ekiplerin kendilerini onurlandırdıklarını dile getirdi. 

Şenliğe dünyanın övgüsü
Açılışta söz alan Bulgaristan Kirkova Belediye Başkanı Sali Ramadan, Çin Halk Cumhuriyeti Kominist Parti Sekteri Zhong Jıan, diğer ülkelerin temsilcileri ise dünya barışında şenliğin ve çocuğun önemine vurgu yaparak “Dünya barışı için savaşalım” mesajı verdiler. Resepsiyonda son olarak söz alan Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ise, şenliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Dünya barışının sağlanmasının tek yolu çocuktur. Bunu görüp 23 Nisan’ı çocuk bayramı ilan eden Atamızın mirasına sahip çıkarak, çocuklarımızı bir araya getirmeliyiz. Belediyemizin düzenlediği şenlik dünya barışına büyük katkılar sağlıyor. Bu şenliği daha da büyüyerek yıllarca devam etmeli.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası