Ege Postası
Geri

Geçirdiği kaza sayesinde sekiz yıldır kendini arayan ailesine kavuştu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Orhan Barış, beyin ameliyatı sayesinde uzun yıllardır kendisini arayan ailesine kavuştu.Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığında üzerinde kimlik bulunmayan 42 yaşındaki...
Geçirdiği kaza sayesinde sekiz yıldır kendini arayan ailesine kavuştu
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Orhan Barış, beyin ameliyatı sayesinde uzun yıllardır kendisini arayan ailesine kavuştu.

Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığında üzerinde kimlik bulunmayan 42 yaşındaki Barış, ameliyattan sonra kendine geldiğinde hastane yönetimine isim ve soyisim bilgilerini verdi. Ayrıntılı kimlik bilgilerine ulaşmak isteyen hastane yönetimi ise İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden aile kayıtlarına ulaştı. Ailesinin, sekiz yıldır oğullarını aradığı öğrenilince hastane yönetimi de büyük şaşkınlık yaşadı. Afyonkarahisar’da oturan aile, haberi alır almaz büyük bir sevinçle Bodrum’a geldi.

Oğluna kavuşan Şerife Barış, çok sevinçli olduğunu belirterek, “Allah'a çok şükür, çocuğuma kavuştum. Bundan sonra pek konuşacak bir şey yok. En son yedi sekiz yıl önce görüşmüştük. Doktorlar haber verdi ve kavuştuk. Çok heyecanlıyım, ana yüreği işte. Ağabeyleri ve kardeşleri, aramak için her yere başvurdu. Dün, Allah'a şükür bize haber verdiler, 'Orhan Barış hastanede.' diye. Biz de gece binip geldik ve çocuğuma kavuştum.” şeklinde konuştu.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin ise hastanın bir hafta önce trafik kazası sebebiyle getirildiğini belirterek, “Hasta, beyin cerrahisi tarafından ameliyat edildi fakat kimsesi yoktu. Daha sonra sosyal hizmet uzmanımızın çalışmasıyla ailesini bulduk. Uzun zamandır görüşmüyorlarmış. Bu da ilginç bir tesadüf oldu, hem hasta hem de ailesi açısından. Biz de böyle bir şeye vesile olduğumuz için mutluluk duyduk. Hastamızın durumu da iyi, yakında taburcu olacak.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası