Ege Postası
Geri

Üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı

Sultanbeyli'de TEM otoyolundan karşıya üst geçidi kullanmadan geçmeye çalışan gence hızla seyreden otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan genç olay yerine gelen özel bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kaza, TEM otoyolu Ankara istikameti...
Üstgeçidi kullanmayan gence otomobil çarptı
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultanbeyli'de TEM otoyolundan karşıya üst geçidi kullanmadan geçmeye çalışan gence hızla seyreden otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan genç olay yerine gelen özel bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, TEM otoyolu Ankara istikameti Sultanbeyli gişelerine yaklaşık 500 metre mesafede meydana geldi. İsmi Emre Andıç olduğu öğrenilen genç birkaç metre yakınındaki üst geçidi kullanmadan TEM otoyolundan karşıya geçmek için harekete geçti. Otobanın İstanbul yönüne olan bölümünü geçerek orta refüje ulaşan Andıç, Ankara yönüne süratle akan trafiğe aldırmadan karşıya geçmek için tekrar hamle yaptı. Bu sırada 34 HD 1490 plakalı otomobili ile Ankara yönüne ilerlemekte olan sürücü Metin Akkurt, yolun ortasından geçmeye çalışan Andıç'a hızla çarptı. Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan Andıç ağır yaralandı. Akkurt yönetimindeki otomobil de yaklaşık 200 metre sonra durabildi.

Yaralı gence önce yoldan geçen diğer sürücüler ardından da olay yerinden geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hasta nakil ambulansının personeli müdahale etti. Andıç daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören bir vatandaş, Andıç'ın otobandan üstgeçidi kullanmadan karşıya geçmeye çalıştığını, bu sırada hızla gelen otomobilin gece çarptığını söyledi.

Kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen sürücü Akkurt da otobanda ilerlediği sırada aniden önüne çıkan gence çarpmamak için manevra yaptığını ancak başarılı olamadığını belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası