Ege Postası
Geri

Hakkari’de 30 Ağustos törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Hakkari'de düzenlenen törenle kutlandı.Hakkari Valiliği önünde düzenlenen tören öncesi çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Vali Necmettin Kalkan ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Levent Köse’nin Atatürk...
Hakkari’de 30 Ağustos törenle kutlandı
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2013 Cuma 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
30 Ağustos Zafer Bayramı Hakkari'de düzenlenen törenle kutlandı.

Hakkari Valiliği önünde düzenlenen tören öncesi çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. Vali Necmettin Kalkan ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Levent Köse’nin Atatürk Anıtı’na çelek sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu törene katılmadı. Anıta Belediye Başkanlığı çelengi sunulmadı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Topçu Yüzbaşı Göker Gürler yaptı. Gürler, “30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu zafer büyük komutan Atatürk’ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen, yüreği bağımsızlık ateşiyle yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferidir. Bizler için çok büyük önem taşıyan bir destandır kurtuluş savaşı. Hürriyet aşığı milletimizin yeniden dirilişinin destanıdır.” dedi.

Kutlamalara Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, askeri erkan, kurum amirleri, öğrenciler, askerler ve vatandaşlar katıldı. Yapılan konuşmanın ve askeri birliğin tören geçişinin ardından Vali Necmettin Kalkan makamında tebrikleri kabul etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası