Ege Postası
Geri

Halfeti’de Kutlu Doğum coşkusu

Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.Yukarıgöklü Gümüş Düğün Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını...
Halfeti’de Kutlu Doğum coşkusu
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa Halfeti Müftülüğü ve Yukarı Göklü Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (GÖKDER), Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

Yukarıgöklü Gümüş Düğün Salonu'nda Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Halfeti İlçe Müftüsü Müslüm Çiftçi yaptı. Çiftçi, "Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)’in sevgisine layık olmaya çalışmak her Müslüman'ın görevidir." dedi.

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik ise "Sevgili Peygamberimiz'in Kutlu Doğum Haftası etkinliği ilçemizde olduğu gibi ülkemizin her köşesinde bu günlerde kutlanıyor. O'na olan sevgiyi, muhabbeti vatandaşlar büyük bir teveccühle kutluyor. Bu güzel ve anlamlı etkinliği düzenleyen GÖKDER Derneği Başkanı Hasan Mavigök ve üyelerine, İlçe Müftülüğümüze çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

GÖKDER Başkanı Hasan Mavigök de şunları söyledi: "Her yıl kasabamızda geleneksel hale getirdiğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamberimiz'in mübarek Sakal-ı Şerif’ini kasabaya getiriyoruz. Ayrıca kasabamızda yine Efendimiz'i daha iyi tanımak ve daha iyi anmak için Kutlu Doğum programı yapıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası