Ege Postası
Geri

Hasan Karabağ aday olmayacağını açıkladı

CHP eski disiplin kurulu üyesi Hüseyin Gün'ü ziyaret eden Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ adaylığı ile ilgili eski ilçe başkanı yardımcısı Raif Bolat’a konuştu. Karabağ'ın Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim kaybettirecek bir iradeye asla hizmet etmeyeceğini, aday olması yönünde baskı olmasına rağmen aday olmayı kesinlikle düşünmediğini belirttiği ifade edildi.
Hasan Karabağ aday olmayacağını açıkladı
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 19:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP eski disiplin kurulu üyesi Hüseyin Gün'ü ziyaret eden Bayraklı Belediyesi eski Başkanı Hasan Karabağ adaylığı ile ilgili eski ilçe başkanı yardımcısı Raif Bolat’a konuştu.

Karabağ'ın Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim kaybettirecek bir iradeye asla hizmet etmeyeceğini, aday olması yönünde baskı olmasına rağmen aday olmayı kesinlikle düşünmediğini belirttiği ifade edildi.

Raif Bolat görüşmeye ilişkin şunları söyledi:

"Bugün hastalığım süresince beni yalnız bırakmayan iyi ve kötü günlerimde yanımda olan Bayraklı'nın kurucu belediye başkanı Hasan Karabağ, beni ve Hüseyin Gün'ü sağolsun tekrar ziyaret etti. Bu ziyaretinde   yaptığımız görüşmede, siyaset sahnesinde nadir bulunan bir dürüstlük ve açıklıkla, Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim kaybettirecek bir iradeye asla hizmet etmeyeceğini, aday olması yönünde baskı olmasına rağmen aday olmayı kesinlikle düşünmediğini belirtti. 

Karabağ, “Hayatımı verdim, CHP’de seçim kaybettirecek bir iradenin içinde olmam, başka partiden de aday olmam gibi bir durum söz konusu değil.” diyerek, siyasi bir figür olarak değerlerine ve inandığı yolda yürüme kararlılığına vurgu yaptı. Bu, onun sadece bir partiye değil, aynı zamanda ülkenin geleceğine de olan bağlılığını göstermektedir.

Hasan Karabağ’ın bu açıklaması, siyasi arenada nadiren rastlanan bir duruşun ve prensiplerin önemini vurguluyor. Karabağ, kendi değerlerinden ve inandığı ilkelerden ödün vermeden, kamuoyunun çıkarlarını ve toplumsal ihtiyaçları gözeterek hareket etme kararlılığını sergiliyor. Özellikle günümüzde, siyasetin bireysel çıkarlar ve anlık kazanımlar üzerine kurulduğu bir dönemde, takdir edilesi bir duruş olarak öne çıkıyor.

Hasan Karabağ’ın açıklamaları, siyasi liderler için bir ilham kaynağı olmalıdır. Onun duruşu, siyasi kararların ve adaylıkların, sadece kişisel ya da parti çıkarlarından öte, ülkenin geleceği ve toplumun ihtiyaçları gözetilerek yapılması gerektiğinin altını çiziyor. Karabağ’ın bu yaklaşımı, siyasetin nasıl olması gerektiğine dair güçlü bir mesaj veriyor ve geleceğin siyasetçilerine yol gösterici oluyor."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası