Ege Postası
Geri

Herkes okusun diye...

Ardı ardında örnek sosyal sorumluluk projelerinin altına imza atan Ege Üniversitesi’nde gençler, bu sefer de emekliler ile el ele verdi. “Okuduğun kitapları saklama bağış yap, kütüphanemize destek ol” sloganı ile yola çıkan Ege Üniversitesi Eğitim fakültesi öğrencileri yeni bir kitap bağışı kampanyası başlattı. Kentteki sivil toplum örgütleri ile el ele veren öğrenciler, derneklere ve kurumlara bırakılan kutular vasıtası ile eski kitapları toplayarak ihtiyaç sahipleri ile buluşturacak.
Herkes okusun diye...
Haberler / Yerel Politika
20 Ağustos 2013 Salı 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Kitap toplama kampanyasına destek arayan Ege Üniversitesi öğrencileri DİSK’e bağlı sendikalardan Emekli-Sen Konak Şubesi ile el ele verdi. Ders kitapları da dahil olmak üzere her türlü kitabı toplayarak ihtiyaç sahibi öğrenciler ve vatandaşlar ile buluşturmayı hedefleyen Ege Üniversitesi öğrencileri, muhtelif noktalara bırakılan kutular ile kampanyaya destek arıyor.



EMEKLİLERDEN GENÇLERE YARDIM ELİ

Emekli-Sen Konak Şubesi Başkanı İbrahim Yılmaz kampanyaya verdikleri destekle ilgili olarak, öğrencilere destek vermekten ötürü memnuniyet duyduklarını kaydederek, “Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Gençlerin böyle bir kampanya başlatmış olması hem olumlu, hem de sevindirici bir gelişme. Burada bize bırakılan kutular vasıtası ile 7’den 70’e her türlü kitabı toplayacağız. Biz üyelerimize ve çevremize duyuru yaparak bu örnek çalışmaya geniş çaplı katılım bekliyoruz. Vatandaşlarımız da bizi ziyaret ederek, kitap bağışında bulunabilir ve ihtiyacı olan gençleri kitap ile buluşturabilir. Yakında SMS’ler ile üyelerimize çağrıda bulunarak katılımı arttırmak istiyoruz ve bağış kutusunu fuarda açacağımız standa da taşıyarak öğrencilere katkı sağlayacağız. Hem kitap hem ders kitabı, hem de ansiklopedi, her türlü kitabı okula göndereceğiz. Ne kadar katkı sağlayabilirsek iyidir. Biz emekliler olarak gençlere hem yol göstermek, hem de yardımcı olmak için bu kampanyaya destek verdik” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası