Ege Postası
Geri

Hollandalı Türkler huzurevindeki anneleri ziyaret etti

Hollandalı Türklerin kurduğu Waterval Vakfı anneler günü münasebetiyle Amsterdam'da huzurevini ziyaret etti. Hıristiyan Demokratlar (CDA) Milletvekili Michel Rog'un hazır bulunduğu ziyarette yaşlı ve kimsesiz annelere güller dağıtıldı....
Hollandalı Türkler huzurevindeki anneleri ziyaret etti
Haberler / Dünya
12 Mayıs 2013 Pazar 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hollandalı Türklerin kurduğu Waterval Vakfı anneler günü münasebetiyle Amsterdam'da huzurevini ziyaret etti.

Hıristiyan Demokratlar (CDA) Milletvekili Michel Rog'un hazır bulunduğu ziyarette yaşlı ve kimsesiz annelere güller dağıtıldı. Bu anlamlı günde hatırlanmanın sevincini yasayan annelere verilen güller büyük mutluluk yaşattı.

Yaşlılar, büyük yalnızlık çektiklerini, kendi çocuklarının bile onları hatırlamadığını, ama Waterval Vakfı’nın her yıl kendilerini ziyaret etmesinden çok etkilendiklerini belirtti.

CDA Milletvekili Michel Rog, Waterval'ın bu anlamlı sosyal projesini yerinde görmekten son derece memnun olduğunu söyledi. Rog "Yaşlı annelerin mutluluklarını yakından gözlemledim. Oldukça memnun oldum. Hollandalı Türklerin kurduğu Waterval Vakfı çalışanlarını ve gönüllülerini yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Waterval Vakfı Başkanı Fikri Çalkın ise 11 yıldır yaşlılar evini ziyaret edip yaşlı annelere gül dağıttıklarını söyledi. Çalkın "Amsterdam'da 450 yaşlının kaldığı bir huzur evinde 450 adet gül dağıttık. Efendimizin 'Cennet Annelerin Ayaklarının Altındadır' sözünü kendimiz rehber ederek bu etkinliği yapıyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası