Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir’de ilçe kongrelerinde revizyona gidildi

İYİ Parti’de Teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe kongrelerinin takvimini de belirledi. Tüm kongrelerin tek günde yapılıp sonlandırılması kararı alınırken, ilçe başkanlarından gelen talep üzerine takvim değiştirildi ve iki güne yayıldı. İYİ Parti İzmir’de ilçe başkanları talep etti
İYİ Parti İzmir’de ilçe kongrelerinde revizyona gidildi
Haberler / Yerel Politika
6 Şubat 2018 Salı 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, yönetim kurulu, disiplin ve divan kurulu üyelerinin ardından belirlenen ilçe başkanları atamasının tamamlanmasıyla teşkilatlanmasını sona erdirdi. Seçime girip girmeyeceği tartışmalarını teşkilatlanmasını bitirerek son veren İYİ Parti’de, İzmir teşkilatlanmasının da tamamlanmasının ardından sıra ilçe kongrelerinin yapılmasına geldi.

En son Karaburun’da görevi oğlunun rahatsızlığını gerekçe göstererek devreden Ogün Dönmez’in yerine Şerif Arslankan’ın getirilmesiyle tamamlanan ilçelerde kongre takvimi ise 10-12 Şubat tarihleri arasında yapılacak. İlçe kongrelerinin İzmir’in 30 ilçesinde hafta sonu iki gün içerisinde gerçekleştirilip bitirileceğini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ilçe kongre takviminde sadece Karşıyaka’da kongrenin 12-13 Şubat arasında yapılacağını belirtti. Başkan Ulupınar,  İl Kongresi’nin de 10 Mart’ta gerçekleştirileceğini anımsattı.

KONGRELERİN ARDINDAN YÜZÜMÜZÜ TAMAMEN SAHALARA DÖNMÜŞ OLACAĞIZ

Başkan Yıldırım Ulupınar, “Kongrelerimizi hafta sonu iki gün içerisinde gerçekleştirip tamamlayacağız.  10-12 Şubat tarihleri arasında tüm ilçe kongrelerimizi yapmış olacağız. Sadece Karşıyaka ilçenin kongresi 13 Şubat’ta tamamlanmış olacak. 10 Mart’ta da il kongremizi gerçekleştireceğiz. 1 Nisan’da ise büyük kongremiz gerçekleşecek. İlçe kongrelerinin bitirilmesiyle teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamen bitirmiş ve yüzümüzü sahalara dönmüş olacağız” dedi.

AKŞENER ZİYARETİ İÇİN BİNLERCE AFİŞ VE BROŞÜR ASILMAYA BAŞLANDI, SOSYAL MEDYADAN DA DUYURULAR YAPILIYOR

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşecek İl binası açılış töreni programı için hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor. Binlerce afiş ve broşürün basıldığı ve asılmaya başlandığı İzmir teşkilatında sosyal medya hesapları üzerinden de duyurular yapılıyor.

AKŞENER İÇİN İLÇELERDEN OTOBÜS KALDIRILACAK

Akşener’in İzmir ziyareti için 30 ilçede de büyük bir heyecanın oluştuğunu ve kendilerine gelen otobüs kaldırma taleplerini dikkate alacaklarını kaydeden İYİ Parti İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,

“Şu ana kadar 23 ilçeden otobüs talebi geldi. Değerlendirip ayarlayacağız. Birkaç gün sonra ilçe başkanlarıyla toplantı yapacağız ve kaç ilçeye kaç aracın kaldırılacağını netleştirmiş olacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası