Ege Postası
Geri

İftar çadırları üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 4 bölgesinde kurduğu iftar çadırları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kentin 4 değişik bölgelerinde oluşturduğu iftar çadırlarında vatandaşların ve üniversiteli öğrencilerin...
İftar çadırları üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 4 bölgesinde kurduğu iftar çadırları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kentin 4 değişik bölgelerinde oluşturduğu iftar çadırlarında vatandaşların ve üniversiteli öğrencilerin uzun kuyruklar oluşturduğu görülüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, belediyelerine ait çadırlarda günde 4 bin kişinin iftar yaptığını söyledi. Başkan Güzelbey, böylelikle Ramazan ayı boyunca ortalama 120 bin kişiye iftar yaptırmış olacaklarını belirtti.

İftar verdikleri kişi sayısının yüksek olmasını değil evine yetişemeyen vatandaşlarla öğrencilerin mağdur olmamasını önemsediklerini kaydeden Güzelbey, "Biz insan odaklı hizmetlerimizi her zaman ön planda tutuyoruz. Gaziantep’in her yönü ile gelişen bir kent olduğunu görüyoruz. Ülkenin değişik bölgelerinin yanı sıra dünyanın farklı ülkelerinden insanlar kentimizi tercih edebiliyor. Bu da bizi gururlandırıyor. Mübarek Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlarımıza bir takım eğlence programlarının yanında iftar çadırları da kurduk. Burada insanlarımız gönül rahatlığı içinde iftarlarını yapıyorlar. Her gün leziz bir ortamda sıcak yemeklerini yeme imkanı buluyorlar. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimin Ramazanlarını tekrar kutluyorum.” diye konuştu.

Öte yandan ziyaret ettiği iftar çadırlarında zaman zaman vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güzelbey, yemek kuyruğunda sırasını bekleyen vatandaş ve öğrencilerin sıkıntılarını da dinliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası