Ege Postası
Geri

Vali Erol, Kur'an okumada Türkiye birincisi olan imamı ödüllendirdi

Elazığ Valisi Muammer Erol, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Habip Deveci’yi ödüllendirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Sakarya’da düzenlenen...
Vali Erol, Kur'an okumada Türkiye birincisi olan imamı ödüllendirdi
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 16:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ Valisi Muammer Erol, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Habip Deveci’yi ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Sakarya’da düzenlenen 10. Türkiye Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Elazığ'ı temsil eden Tevfikiye Camii İmam Hatibi Habip Deveci ve Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç, Vali Muammer Erol'u ziyaret etti. Vali Erol, yarışmada Türkiye birincisi olan Deveci’yi kabul ederek ödüllendirdi.

Kabulde bir değerlendirme yapan Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç, Habip Deveci’nin birinciliğinin Elazığ ve bölge için çok önemli bir başarı olduğuna dikkat çekti.

Tevfikiye Camii İmam Hatibi Habip Deveci ise bugüne kadar Elazığ’dan bu şekilde bir derecenin alınmadığını hatırlattı. Elazığ adına bu başarıyı göstermekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Deveci, amacının bundan sonra uluslararası yarışmalarda da aynı başarıyı sergilemek olduğunu kaydetti.

Vali Muammer Erol da Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Final Yarışması'nda Türkiye birincisi olan Habip Deveci’yi kutladığını belirtti. Vali Erol, Deveci'den bundan sonra uluslar arası yarışmalarda başarı göstermesini ve Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmesini beklediğini dile getirdi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası