Ege Postası
Geri

'Belediye başkanı halkın dertleriyle dertlenmeli, sorununa çözüm üretmeli'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye başkanının halkın dertleriyle dertlenmesi, sorunlarına çözüm üretmesi gerektiğini söyledi. Sorun olan ve sorun çözen iki tip belediye başkanı bulunduğunu hatırlatan Başkan Genç, halkından...
'Belediye başkanı halkın dertleriyle dertlenmeli, sorununa çözüm üretmeli'
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediye başkanının halkın dertleriyle dertlenmesi, sorunlarına çözüm üretmesi gerektiğini söyledi. Sorun olan ve sorun çözen iki tip belediye başkanı bulunduğunu hatırlatan Başkan Genç, halkından uzak olan, halkın taleplerine kulak tıkayan bir başkanın şehrin derdine derman olmasının ise mümkün olmadığını kaydetti.

Canik Belediyesi ile AK Parti İlçe Teşkilatı, Canik Kültür Merkezi'nde iftar yemeği verdi. AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, İl Başkanvekili Alaaddin Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile ilçe kadın kolları, ilçe gençlik kolları, muhtarlar ve partililerin katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. İftar sonrası konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Genç, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini belirterek, “Halktan kopuk olan bir belediye başkanının, o şehrin sorunlarına çözüm üretmesi mümkün değildir.” dedi.

"9,5 YILDIR HALKIMIZLA BİRLİKTEYİZ"

Siyasetçiyi ve belediye başkanını ikiye ayıran Başkan Genç, “Sorun çözen ve sorun olan başkan. Bir başkan halkla bütünleşmeli. Başkan milletin derdiyle dertlenmeli, sorunlara çözüm üretmeli. Halkla bütünleşen, halkın derdi ile dertleşen adamdır belediye başkanı. Halkından uzak olan, halkın taleplerine kulak tıkayan bir başkanın şehrin derdine derman olması mümkün değildir. 9,5 yıldır halkımızın içindeyiz ve onları dinleyerek sorunları çözdük. Canik'teki değişimi ve gelişimi halkımızla birlikte başardık. Bizden önceki sorunları torunlarımıza bırakmamak için çalışıyoruz." diye konuştu.

"PARKLA, BAHÇEYLE ŞEHİR İLERİYE GİTMEZ"

Artık şehirlerin, 19 ve 20. yüzyıl kafasıyla yönetilemeyeceğini vurgulayan Başkan Genç, "Halkımız artık park, bahçe, kaldırım, istemiyor. Vatandaşların da istekleri, beklentileri değişti. Bunu iyi algılamalıyız. Parklarla, bahçelerle bir şehre belki görsel görünüm kazandırırsınız ama o şehri asla ileriye taşıyamazsınız. Biz yaptığımız ve ilçemize çektiğimiz yatırımlarla halkımızın ufkunu Canik'te büyüttük. Belediyecilik anlayışını ilçemizde yeni bir boyuta taşıdık. Samsun'da parklarla, bahçelerle değil, özel yatırımlarla ileriye taşınmalı. Bu devirde belediye başkanlarının başarı kriteri değişti. Şehre kazandırdığınız okul sayısı, kültür merkezi, hastane sayısı kadar başarılısınız, işsizliği ne kadar önlemişseniz o kadar başarılı sayılıyorsunuz. Vizyonunuz, stratejiniz, hedefiniz yoksa bir şey başarmanız mümkün değildir." şeklinde konuştu.

"AK PARTİ GÜÇLENEREK ÇIKACAK"

AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ise “Paylaşmanın ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında sizlerle iftar sofrasında bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Başbakanımızın yükü zaten ağır. Hükümetimiz, Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulunurken biz de Canik'te Başbakanımızın 2023 ve 2071 hedeflerine destek oluyoruz." dedi. AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni de yerel seçimlerin yaklaştığını belirterek, AK Parti'nin yerel seçimlerden oyunu artırarak ve güçlenerek çıkacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası