Ege Postası
Geri

Jandarma, traktör sürücülerine ceza yerine reflektör verdi

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri yaptıkları uygulamalarda ışıklandırması (reflektör) bulunmayan traktör sahiplerine ceza yerine reflektör dağıttı. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri ilde hasat döneminin...
Jandarma, traktör sürücülerine ceza yerine reflektör verdi
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 17:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri yaptıkları uygulamalarda ışıklandırması (reflektör) bulunmayan traktör sahiplerine ceza yerine reflektör dağıttı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri ilde hasat döneminin başlamasıyla birlikte can ve mal kaybının yaşanmaması için yollarda denetimlerini artırdı. Ekipler, yaptıkları uygulamalarda durdurdukları traktörlerin römorklarında bulundurulması zorunlu olan üçgen reflektör işaretlerini kontrol ederek traktör sahiplerine reflektör dağıttı. Traktörle yapılan kazalarında genelde ışıklandırma eksikliğinden kaynaklandığını bildiren ekipler, "İlimizde hasat dönemi başlamasıyla denetimlerimizi artırdık. Bu dönemde özellikle traktör ve tarım iş makineleri yollarda yoğun olarak görülmektedir. Bu nedenle can ve mal kaybının yaşanmaması için tarım iş makinelerinin ışıklandırma donanımların tam olması gerekmektedir. Gece traktörle seyir halinde olan bir sürücü eğer römorkunda üçgen reflektör yoksa kazaya davetiye çıkartıyor demektir. Bu diğer tarım iş makineleri içinde geçerlidir. Amacımız kazaların olmamasını ve sürücülerimizin sağlıklı bir şekilde gidecekleri yere ulaşmasını sağlamaktır. Bu kapsamda bizde traktör römorkunda üçgen reflektörü olmayan vatandaşlarımıza bu reflektörden dağıtarak onları bilgilendiriyoruz. Bu tür uygulamalarımız ve denetimlerimiz haftada 7 gün 24 saat esasına göre devam edecek." diye konuştu.

Traktör sahipleri de uygulamadan son derece memnun kaldıklarını belirterek Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası