Ege Postası
Geri

UTSO heyeti Belediye Başkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ile 9, 10 ve 11. meslek komiteleri üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.Ziyaretin konusunun inşaat sektöründeki sıkıntıların paylaşılması...
UTSO heyeti Belediye Başkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Haberler / Genel
30 Temmuz 2013 Salı 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet ile 9, 10 ve 11. meslek komiteleri üyeleri, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin konusunun inşaat sektöründeki sıkıntıların paylaşılması olduğunu belirten UTSO Başkanı Kuvvet, "Sektörel sıkıntıları meslek komite toplantılarında değerlendirerek gerekli mercilere iletmek bizim görevimiz. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizden gelen problemleri, sektörün önemli paydaşı olan Uşak Belediyesi’ne ileterek çözüm yolu üretmeyi amaçladık." dedi. Kuvvet, Uşak’ın gelişebilmesi adına problemlerin birlik ve beraberlik içinde tartışılarak çözümlenmesi gerektiğini belirtti.

Tekstil ve derinin yanısıra inşaatın da ilin lokomotif sektörlerinden olduğunu belirten Başkan Erdoğan ise, "İnşaat sektöründe yaşanan proje ve imarla ilgili sıkıntıların birçoğu, yönetmelik değişikliğinden kaynaklanıyor. Yeni yönetmelikle birçok konu değişti ancak yönetmeliği vatandaşın lehinde olacak şekilde yorumlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası