Ege Postası
Geri

İlaç da fayda etmedi: Böcek istilası yaşanıyor

Geçtiğimiz hafta kentin çeşitli noktalarında etkili olan sağanak yağışlar ve su baskınları gibi vakaların ardından vatandaşlar yeni bir çileyle karşı karşıya kaldı. Yağmur sularının da etkisi ile yer yer atıklarla dolan kanallardan fışkıran böcek ve çeşitli haşereler esnaf ve konut sahiplerine saç baş yoldurtuyor. İlaç da fayda etmedi
İlaç da fayda etmedi: Böcek istilası yaşanıyor
Haberler / İzmir
19 Ağustos 2015 Çarşamba 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Son haftalarda yaz sıcakları ile boğuşan İzmirliler yeni bir işkenceyle karşı karşıya kaldı. Kentin çeşitli noktalarında yaşanan böcek istilası vatandaşlara zor günler yaşatmaya devam ediyor.

YAĞMUR YAĞDI BÖYLE OLDU

Geçtiğimiz yıldan itibaren İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yenilenen ve ayrık sistem uygulaması sonrasında yapımı süren yağmur suyu kanalları ve ihtiyaç görülen güzergahlara yerleştirilen mazgal kapaklarından fışkıran haşereler İzmirlileri zorda bıraktı. Geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan yağışlar sonrasında gelen atıklarla birlikte tıkanan kanallardan çıkan hamam böceği, çekirge, kırkayak ve çıyan gibi haşereler vatandaşların evlerine ve iş yerlerine akın etti.

BÖCEK İSTİLASI VATANDAŞI ZORDA BIRAKTI

Yaşanan böcek istilası sonrasında ev ve iş yerlerinde ilaçlama yapmak zorunda kalan vatandaşlar İzmirliler duruma isyan etti. Söz konusu durum nedeniyle gıda satan birçok iş yerinin zorda kaldığını aktaran vatandaşlar, böcekler nedeniyle evlerinde kapı ve camlarını açmaya çekindiklerini, gece saatlerinde ise korkudan uyuyamadıklarını dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası