Ege Postası
Geri

İzmir'de 'zehir' operasyonu

İZMİR'in Bornova ve Bayraklı ilçelerinde farklı tarihlerde düzenlenen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda, bir miktar esrar ve Ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 kişiden 6'sı tutuklandı, ayrıca operasyon kapsamında 1 kişinin arandığı öğrenildi.
İzmir'de 'zehir' operasyonu
Haberler / İzmir
18 Ağustos 2015 Salı 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve 'Torbacı' denilen sokak satıcılarına yönelik Bornova ve Bayraklı ilçelerinde farklı tarihlerde üç ayrı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, 9 kilo 415 gram esrar, paketlenmiş 128 meşe esrar ve 815 Ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 7 kişi gözaltına alındı.



İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.C.K., R.Ş.Y., İ.K., O.A., E.K. ve R.B. tutuklandı, Y.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, ayrıca 1 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası