Ege Postası
Geri

Ilgaz'da kaybolan 83 yaşındaki kadını arama çalışması sonlandırıldı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 2 hafta önce kaybolan 83 yaşındaki alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sona erdirildi.83 yaşındaki alzheimer hastası Münevver Acısu için savcılık talimatı ile tutanak tutulmasının ardından arama...
Ilgaz'da kaybolan 83 yaşındaki kadını arama çalışması sonlandırıldı
Haberler / Güncel
24 Ağustos 2013 Cumartesi 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 2 hafta önce kaybolan 83 yaşındaki alzheimer hastası kadını arama çalışmaları sona erdirildi.

83 yaşındaki alzheimer hastası Münevver Acısu için savcılık talimatı ile tutanak tutulmasının ardından arama çalışmalarının sonlandırıldığı öğrenildi. Kaybolan yaşlı kadının bulunması için Çankırı Afet ve Acil Durum Ekibi(AFAD) ve Çankırı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Jandarma ekipleri çalışma başlatmıştı. Arama çalışmalarına özel eğitimli köpekler ile çok sayıda personel katılmasına rağmen bir sonuca ulaşılamadı.

Ankara'da yeğeniyle yaşayan Münevver Acısu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Ilgaz ilçesine akraba ziyaretine gelmiş ve Fatih Mahallesi'ndeki evinden ayrılarak bir daha geri dönmemişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası