Ege Postası
Geri

İmam: “Hedefim Buca’da toplumsal dönüşümü sağlamak

İmam, ekip ruhuyla hareket edeceğini, kentin ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeler üreterek seçmenin karşısına çıkacağını söyledi.
İmam: “Hedefim Buca’da toplumsal dönüşümü sağlamak
Haberler / İzmir
29 Haziran 2013 Cumartesi 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-2014`te yapılacak yerel seçimler öncesinde CHP Buca Belediye Başkan aday adayı eski İl Başkan Yardımcısı Necati İmam, “Benim için reel olan Buca Belediye Başkan adaylığıdır. “Bu konuda kendime güveniyorum; bugün aday olmam halinde seçim kaybetme kaygım yok, çünkü yaşamım boyunca halkın için de sosyal yaşamın bir parçası olarak yaşadım. Buca’da görev yaptığım Sivil Toplum Örgütlerindeki (Spor Kulübü, ADD, İş Adamları Derneği) çalışmalarım benim en büyük referansım. Kamuoyunun siyasetçilere bakış açısının değiştiğini, gelecekteki siyasetçi profilinin eskisi gibi olamayacağının altını çizen İmam, hiçbir zaman Milletvekilliğini düşünmediğini belediye başkanı olma, amacının Buca’da toplumsal dönüşümü sağlamaya dönük bir çalışmayı hayata geçirmek olduğunu söyledi. “Ben Buca belediye başkanı olmuşsam eğer ilçeyi dönüştüremiyorsam, yapısal değişimler yaratarak insanların güzel yaşamasına yönelik alt yapıyı kuramıyorsam belediye başkanlığı benim için bir hiçtir. Benim belediye başkanlığına bakış açım çok daha farklı. Benim hedefimde kenti yaşanabilir, toplumsal dönüşümü sağlamaktır” şeklinde konuştu. İmam, aday olması halinde seçimi kazanmak için de dersini çok iyi çalıştığını iki dönemdir hazır olduğu ve projeleriyle Buca^yı dönüştüreceğini belirten İmam, ekip ruhuyla hareket edeceğini, kentin ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projeler üreterek seçmenin karşısına çıkacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası