Ege Postası
Geri

İzmir güne yağmurla başladı

İzmir’de sabah saatlerinde kara bulutlarla kaplanan gökyüzü, öğlen yağmur indirdi. Bazı vatandaşlar, yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağış, zaman zaman etkisini arttırıyor. İzmir, yeni haftaya yağmurla girdi. Meteoroloji İşleri Genel...
İzmir güne yağmurla başladı
Haberler / Güncel
1 Ekim 2013 Salı 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de sabah saatlerinde kara bulutlarla kaplanan gökyüzü, öğlen yağmur indirdi. Bazı vatandaşlar, yağmura hazırlıksız yakalandı. Yağış, zaman zaman etkisini arttırıyor.

İzmir, yeni haftaya yağmurla girdi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yurdun batı kesiminde etkisini gösterin yağışlı havanın, İzmir’i de etkisi altına alacağı belirtildi. Yağışın iki gün boyunca devam edeceğini aktaran Meteoroloji yetkilileri, perşembe günü ise sıcaklığın artacağını ve yağmurun sona ereceğini bildirdi.

PERŞEMBEDEN SONRA SOĞUK HAVA GELİYOR

Meteoroloji yetkilileri, Ege Bölgesi’nde perşembe gününe kadar sürecek olan gök gürültülü ve sağanak yağmurun, daha sonra yerini soğuk havaya bırakacağını ifade etti. Bu süreçte İzmir’de sıcaklık 17 dereceye kadar düşecek. Bölge genelinde görülecek kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmurla beraber saatte 50-70 km. hızla fırtına şeklinde esecek rüzgarın sebep olabileceği yıldırım, ani sel, su baskını, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi durumlara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olması istendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası