Ege Postası
Geri

İzmir için 5 günlük hava tahmin raporu: Kar bekleniyor mu'

Tüm yurdu etkisi altına altına alan dondurucu soğuk İzmir’i de etkisi altına alacak ve hafta sonu da sürecek ancak bu periyotta tekrar kar yağışı beklenmiyor. İzmir için 5 günlük hava tahmin raporu;
İzmir için 5 günlük hava tahmin raporu: Kar bekleniyor mu'
Haberler / İzmir
21 Ocak 2016 Perşembe 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- İzmir hafta sonuna soğuk havanın etkisi altında girecek. Nem oranının yüzde 69’a kadar düşeceği periyotta Perşembe günü dışında yağış beklenmiyor.

"İZMİR'İN İKİ İLÇESİNDE KARA TATİLİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

İzmir’de hafta sonu geceleri termometrenin ‘0’ dereceye kadar düşmesi bekleniyor, kent yeni haftanın ilk günü eksiyi görecek.

"TELEFERİK'TE KAR KEYFİ BİR BAŞKA!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Metoroloji yetkililerinin verdiği bilgilere göre, bugün, Çanakkale dışında, Ege Bölgesi geneli (İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir) yağışlı geçecek. Yağışların Ege kıyılarında yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağı bekleniyor. Cuma günü ise mevcut yağışlı hava üzerine bölgenin Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen yeni bir soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. 22 Ocak Cuma ve 23 Ocak 2016 Cumartesi günü bölge geneli çok bulutlu, Balıkesir il geneli ve Çanakkale'nin doğusu, Manisa'nın kuzeyi, İzmir'in kuzey ve doğu (Bergama, Kınık, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ) ilçelerinin kar yağışlı olacağı bekleniyor.

"İZMİR'E BEYAZ SÜRPRİZ: KENTTE KAR SEVİNCİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Bugünden itibaren hava sıcaklıkları kademeli olarak 4 ila 6 derece artacağı, ancak cuma gününden itibaren tekrar 5 ila 7 azalacağı tahmin ediliyor.

İZMİR İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU:


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası