Ege Postası
Geri

İzmirliler Başbakan Erdoğan’la buluştu

Sait’in Fikir Takımı, sırayla her hafta Ankara’ya giderek vekillerini yalnız bırakmama kararı aldı.
İzmirliler Başbakan Erdoğan’la buluştu
Haberler / Politika
6 Ekim 2012 Cumartesi 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yeni dönemin başlamasıyla birlikte Ankara’nın ziyaretçi sayısında da artış yaşandı. İzmir AK Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait’i ziyaret için Ankara’ya giden İzmirli heyet Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la da buluştu.

Milletvekili Rifat Sait, Balkan İşadamları Derneği (BİAD)  Başkanı İsmail Karaduman, Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı, Kosova Rumeli Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkan yardımcısı Besim Sait, Karşıyaka Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Omay Solgun, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahrıman, Balkan Anadolu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Akgüneş’in de aralarında bulunduğu heyeti Başbakan Erdoğan’la buluşturdu. 

Sait’e Sıralı (vardiyalı ) ziyaretler

İzmir Milletvekili Rifat Sait,  çalışkanlığının yanında kendisini takip eden kalabalık takımı ile tanınıyor. Sait’i Ankara ve İzmir’de sürekli takip eden bir ekibi bulunuyor. Sait’in Fikir Takımı dediği bu ekip, vekillerini Ankara’da yalnız bırakmamak için sıralı yani vardiyalı olarak Ankara’ya gitme kararı aldı.  Her hafta düzenli Ankara’ya giden Fikir Takımında en az 4-5 kişi sırayla yer alıyor. Böylece iki ayda bir herkese mutlaka Ankara’ya gitme sırası geliyor. Nöbet sırası gelen Salı günleri Ankara’ya gidiyor ve AK Parti Grup toplantısına Rifat Sait ile birlikte katılıyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası